Homepage  / Televiziune

Cine sunt membrii trupei Calisthenics de la „Românii au talent”. Au primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete. Copiii ascund o poveste tulburătoare

Cine sunt membrii trupei Calisthenics de la „Românii au talent”. Au primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete. Copiii ascund o poveste tulburătoare
4

de Cristina Țapu,

Noi momente spectaculoase au avut loc pe scena emisiunii „Românii au talent" de la Pro TV, în seara de 22 martie. Mihai Bobonete a fost cucerit de un număr impresionant și nu a mai stat pe gânduri. A apăsat butonul de Golden Buzz și a trimis trupa direct în semifinala competiției. Iată detaliile!

Trupa Calisthenics România a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete

Trupa de forță Calisthenics România este o echipă diversă, alcătuită din membri de diferite vârste. Alisia, singura fată din grup, a dezvăluit că pentru ea, practicarea acestui sport nu este doar un simplu hobby, ci un mod de viață. Potrivit unui articol de pe protv.ro, acest sport a avut un impact profund asupra dezvoltării sale în toate aspectele, inclusiv în ceea ce privește performanțele școlare.

Un moment deosebit pentru ea a fost participarea la Campionatul Mondial din 2022, unde a reușit să obțină locul trei. În 2023, a revenit și a câștigat locul întâi, însă consideră că momentul cel mai important a fost acela al primei competiții internaționale, unde a reușit să se evidențieze.

calisthenics-romania-golden-buzz-mihai-bobonete-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Împreună cu Alisia, la numeroasele competiții, se alătură și Sandru Cristian, a cărui poveste de viață este profund emoționantă. La naștere, a fost scăpat în cap de către moașă, iar acest incident a deschis drumul către o serie de dificultăți. Diagnosticat inițial cu insuficiență respiratorie, a primit un tratament greșit timp de cinci ani.

Ulterior, a descoperit că diagnosticul corect era parapareza spastică. Din cauza tratamentului incorect, la vârsta de cinci ani a avut prima criză de epilepsie și a fost nevoit să folosească un scaun cu rotile. După numeroase vizite la diverse spitale și o concluzie dezamăgitoare din partea unei comisii de medici, care i-au spus că nu avea perspective de supraviețuire peste 15 ani și că niciun medic nu ar fi putut să îl ajute, Cristian s-a motivat puternic și a început să se implice în sport.

Familia sa a reușit să găsească o echipă de medici dispusă să preia cazul său. Prin intervenții chirurgicale și tratamente intense, Cristian a ajuns aproape de vârsta critică de 15 ani. La această vârstă, a decis să întrerupă orice formă de tratament.

În mod surprinzător, după această decizie, starea sa de sănătate a început să se îmbunătățească, iar epilepsia a început să se retragă treptat. În acest moment, băiatul și-a canalizat toată energia în practicarea intensivă a sportului.

Mihai Bobonete a trimis trupa direct în semifinala emisiunii

Numărul pe care l-au prezentat copiii pe scena emisiunii l-a impresionat profund pe Mihai Bobonete care nu a mai stat pe gânduri și a decis să apese butonul auriu și să-i trimită direct în semifinala concursului.

Prin numărul pe care l-au prezentat pe scenă, copiii au demonstrat o forță impresionantă, așa cum sugerează și numele grupului lor. Calisthenics-ul este o modalitate de antrenament fizic ce se bazează pe exerciții care implică folosirea propriei greutăți corporale, fără a fi nevoie de echipament sofisticat.

Mihai Bobonete le-a acordat Golden Buzz și le-a dat șansa de a ajunge direct în finala emisiunii. „Nu prea mai ai cuvinte după ce auzi povești de genul ăsta”, a concluzionat comediantul înainte de a apăsa butonul de Golden Buzz.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton