Homepage  / Vedete străine

Cine sunt Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya, protagoniștii din serialul turcesc „Familia”. Au câștigat un premiu pentru cel mai bun cuplu TV

Cine sunt Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya, protagoniștii din serialul turcesc „Familia”. Au câștigat un premiu pentru cel mai bun cuplu TV
25

de Roxana Mirea,

Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya sunt protagoniștii din „Familia” (în original: Aile), serial turcesc ce va fi difuzat la Acasă. Pe el îl știm din “Dragoste și răzbunare” și „Iubire ascunsă”, iar pe ea din “Yaman” și “Lale”. Iată cine sunt Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya. 

Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya, protagoniștii din „Familia” 

Din 22 august, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări la Acasă un nou serial turcesc, “Familia” (“Aile”), care îi are ca protagoniști pe Kivanç Tatlitug și Serenay Sarıkaya. 

Pentru acest serial, cei doi actori au câștigat premiul Golden Butterfly pentru cel mai bun cuplu TV al anului 2023. 

Aslan, personajul jucat de Kıvanç, este un interlop foarte cunosocut, proprietarul unui club de noapte, care încearcă să îndrepte treburile murdare pe care familia lui le face de ani de zile și care i-au lăsat răni adânci în suflet. Viața i se schimbă când o cunoaște pe Devin (Serenay), de profesie psiholog. Devin este o femeie hotărâtă, întotdeauna dornică să ajute oamenii, care s-a luptat mereu pentru sora ei, Yağmur. Deși provin din medii diferite, Devin și Aslan ajung să se îndrăgostească. 

Dacă pe micile ecrane au demonstrat că au o chimie bună, în realitate atât Kıvanç, cât și Serenay au vieți private fericite.  

Aile serial turcesc (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Cine este Kıvanç Tatlıtuğ, protagonistul din „Familia” 

Kıvanç Tatlıtuğ a furat inimile fanelor lui în seriale ca „Iubire ascunsă”, „La răscruce” „În dragoste și în război” sau „Iubire și răzbunare”. În adolescență, Kıvanç a fost baschetbalist de performanță, însă o accidentare l-a făcut să renunțe la acest sport. A început să cocheteze cu modellingul, iar în 2002 a fost desemnat cel mai bun model al Turciei, potrivit protv.ro. 

Kıvanç (40 de ani) este căsătorit de 8 ani cu Başak Dizer, cei doi având împreună un băiețel de doi ani pe nume Kurt Efe. Creatoarea de modă Başak Dizer, care este cu 7 ani mai mare decât el. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru spectaculos, la Paris. 

Pe lângă actorie, Kıvanç mai este pasionat de gătit. „Este ceva care m-a intrigat de ceva timp, în afara actoriei. Este vorba despre gătit, gastronomie și bucătărie în general”, a spus actorul, care a și urmat cursuri de gastronomie. 

kivanc-tatlitug-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 25

Cine este Serenay Sarıkaya, protagonista din „Familia” 

Serenay Sarıkaya, în vârstă de 32 de ani, este nelipsită de pe coperțile revistelor celebre de modă și deține un titlu de „regină a frumuseții”. Serenay s-a născut la 1 iulie 1992 în Ankara. În adolescență s-a mutat la Istanbul, unde a absolvit secția de teatru a Liceului de Arte. 

În 2010, pe când avea doar 18 ani a primit titlul de „Miss Turkey Univers”. Fanii au cunoscut-o în seriale ca „Adanalı”, „Lale Devri”, „Medcezir”. Serenay Sarıkaya a devenit cunoscută și cu rolurile din „Aile” „Fi”, „Şahmaran” sau „Thank you, Next”. 

Serenay Sarıkaya are o nouă colaborare cu NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 25

Serenay, fost model, are din luna aprilie o relație cu un cântăreț turc, Mert Demir, printre foștii ei iubiți numărându-se și partenerul ei din “Yaman”, celebrul Çağatay Ulusoy. Ea s-a iubit și cu actorii Kerem Bursin, Pamir Pekin și Tolgahan Sayisman.

Sursa Foto: Facebook, Instagram 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton