; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Badescu_5637

Cine sunt invitații de la „Duminica în familie”

27 October 2013

Ramona Badescu_5637Petre Roman, „bebeluşa' Oana şi Adrian Ştefan îşi aduc familiile la întâlnirea cu Ramona Bădescu de duminică, 27 octombrie, ora 16.00, la TVR 1.

Pianistul Bogdan Ota este unul dintre românii care s-au remarcat peste hotare şi care se alătură „familiei' de la TVR 1 în această duminică. După ce a cunoscut succesul în Norvegia, pianistul s-a întors să îşi lanseze albumul „Day of Wrath' în România.

Cunoscutul matematician şi jurnalist de ştiinţă Alexandru Mironov se numără şi el printre invitaţii Ramonei Bădescu la Duminica în familie din 27 octombrie. Discuţia se derulează în jurul unui subiect incitant şi foarte „la modă' în zilele noastre: viaţa pe Marte şi viitoarea călătorie a primilor pamânteni – printre care şi 16 români, înscrişi în proiectul „Mars One' – spre planeta roşie.

Trupa Direcţia 5 aduce un nou videoclip, cel al piesei „Hello', primul extras de pe noul album – „Zâmbetul face minuni'.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, între care „Muzicoteca sentimentală', care aduce telespectatorilor TVR 1 un moment „Remember Dan Spătaru', şi nici calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, motiv de a ne aminti de fascinantul recital al lui Tom Jones de la „Cerbul de aur'. Momentele de dans cu trupa The Sky, coordonată de Adrian Ştefan, alternează cu scenele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News', un horoscop special, precum şi poşta redacţiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare