Prezentatoarea Prima TV Anca Serea, cântăreţul şi dansatorul Fabian Sanchez, blogger-ul Teodora Rogobete şi cântăreţul Dinu Maxer sunt cele patru vedete invitate la “Cireaşa de pe tort”, de joi până duminică, de la ora 19:30.

Tema săptămânii este “masa în familie”, aşa că cele patru staruri au pregătit cina în această notă.

Originar din Columbia, Fabian Sanchez a ales să pregătească un meniu columbian. La piaţă, cântăreţul a fost foarte vesel, a făcut jonglerii cu cepele, a interacţionat cu precupeţii şi a gustat ardei iute. Pentru că nu ştie toate denumirile legumelor în limba română, artistul a întâmpinat dificultăţi în a cere produsele necesare pregătirii cinei. În bucătărie, Fabian s-a descurcat de minune şi a gătit cu plăcere. Şi-a întâmpinat invitaţii cu o băutură columbiană, le-a povestit despre obiceiurile din familia lui şi a început cina cu o rugăciune pe care mama lui o spunea de fiecare dată la mesele în familie. Cum a decurs cina în stil columbian, vedeţi joi, 4 iunie, la “Cireaşa de pe tort”.

Foarte atentă la detalii, Teodora Rogobete s-a străduit să-i iasă totul perfect. La felul principal a servit varză a la Cluj, iar la desert cheescake la borcan. Invitaţii au fost foarte încântaţi de meniul pe care l-a pregătit Teo, iar desertul li s-a părut inedit, mai ales modul în care a fost servit. Şi combinaţiile de dulceaţă de ceapă cu brânză şi căpşuni cu prosciutto au fost inedite şi niciunul dintre invitaţi nu le mai încercase. Dacă le-au plăcut sau nu, aflaţi vineri, 5 iunie, de la ora 19:30, la Prima TV.

Sâmbătă, 6 iunie, este rândul Ancăi Serea să pregătească cina. Frumoasa prezentatoare de la Prima TV a ales să facă un meniu uşor, astfel că la aperitiv le-a servit invitaţilor andive umplute cu cremă de brânză, frigărui cu struguri, caşcaval şi pepene şi salata cu rodie şi fulgi de migdale. Pentru felul principal a gătit somon cu cartofi noi, sparanghel şi ciuperci la grătar, iar la desert a făcut panacotta şi salata de fructe. Anca şi-a întâmpinat invitaţii cu limonadă şi le-a povestit despre mesele în familie şi despre cei patru copii ai săi.

Dinu Maxer încheie săptămâna la “Cireaşa de pe tort”, dar şi cel de-al 14-lea sezon. El a ales un meniu simplu românesc, pe care l-a pregătit împreună cu soţia lui. Cei doi au făcut ciorbă de salată, ardei umpluţi şi tartă cu mere. Dinu şi-a întâmpinat invitaţii cu pălincă şi sevă de mesteacan. Fiecare fel de mâncare a fost urmat de câte o surpriză artistică. Despre ce este vorba, aflaţi urmărind ultima ediţie din acest sezon al emisiunii “Cireaşa de pe tort”, duminică, 7 iunie, de la ora 19:30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News