; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teodora Rogobete, Dinu Maxer, Fabian Sanchez si Anca Serea la Cireasa de pe tort (Prima TV)

FOTO: Cine sunt invitații care încheie sezonul la “Cireaşa de pe tort”

04 June 2015

Prezentatoarea Prima TV Anca Serea, cântăreţul şi dansatorul Fabian Sanchez, blogger-ul Teodora Rogobete şi cântăreţul Dinu Maxer sunt cele patru vedete invitate la Cireaşa de pe tort', de joi până duminică, de la ora 19:30.

Teodora Rogobete, Dinu Maxer, Fabian Sanchez si Anca Serea la Cireasa de pe tort (Prima TV)

Tema săptămânii este masa în familie', aşa că cele patru staruri au pregătit cina în această notă.

Fabian Sanchez la Cireasa de pe tort (Prima TV)

Originar din Columbia, Fabian Sanchez a ales să pregătească un meniu columbian. La piaţă, cântăreţul a fost foarte vesel, a făcut jonglerii cu cepele, a interacţionat cu precupeţii şi a gustat ardei iute. Pentru că nu ştie toate denumirile legumelor în limba română, artistul a întâmpinat dificultăţi în a cere produsele necesare pregătirii cinei. În bucătărie, Fabian s-a descurcat de minune şi a gătit cu plăcere. Şi-a întâmpinat invitaţii cu o băutură columbiană, le-a povestit despre obiceiurile din familia lui şi a început cina cu o rugăciune pe care mama lui o spunea de fiecare dată la mesele în familie. Cum a decurs cina în stil columbian, vedeţi joi, 4 iunie, la Cireaşa de pe tort'.

Teodora Rogobete la Cireasa de pe tort (Prima TV)

Foarte atentă la detalii, Teodora Rogobete s-a străduit să-i iasă totul perfect. La felul principal a servit varză a la Cluj, iar la desert cheescake la borcan. Invitaţii au fost foarte încântaţi de meniul pe care l-a pregătit Teo, iar desertul li s-a părut inedit, mai ales modul în care a fost servit. Şi combinaţiile de dulceaţă de ceapă cu brânză şi căpşuni cu prosciutto au fost inedite şi niciunul dintre invitaţi nu le mai încercase. Dacă le-au plăcut sau nu, aflaţi vineri, 5 iunie, de la ora 19:30, la Prima TV.

Anca Seara la Cireasa de pe tort (Prima TV) 2

Sâmbătă, 6 iunie, este rândul Ancăi Serea să pregătească cina. Frumoasa prezentatoare de la Prima TV a ales să facă un meniu uşor, astfel că la aperitiv le-a servit invitaţilor andive umplute cu cremă de brânză, frigărui cu struguri, caşcaval şi pepene şi salata cu rodie şi fulgi de migdale. Pentru felul principal a gătit somon cu cartofi noi, sparanghel şi ciuperci la grătar, iar la desert a făcut panacotta şi salata de fructe. Anca şi-a întâmpinat invitaţii cu limonadă şi le-a povestit despre mesele în familie şi despre cei patru copii ai săi.

Dinu Maxer la Cireasa de pe tort (Prima TV)

Dinu Maxer încheie săptămâna la Cireaşa de pe tort', dar şi cel de-al 14-lea sezon. El a ales un meniu simplu românesc, pe care l-a pregătit împreună cu soţia lui. Cei doi au făcut ciorbă de salată, ardei umpluţi şi tartă cu mere. Dinu şi-a întâmpinat invitaţii cu pălincă şi sevă de mesteacan. Fiecare fel de mâncare a fost urmat de câte o surpriză artistică. Despre ce este vorba, aflaţi urmărind ultima ediţie din acest sezon al emisiunii Cireaşa de pe tort', duminică, 7 iunie, de la ora 19:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare