; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania danseaza

Cine sunt finaliştii show-ului “România Dansează”

13 May 2014

După trei gale încărcate de emoţie şi momente spectaculoase, cei trei juraţi au decis duminică seară ultimii finalişti – Natalia Duminică, Trupa Repede şi Georgiana şi Constantin şi Luana Chebeleu. În marea finală live, din 18 mai, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii îşi vor putea vota favoritul prin sms la 1313.

Anna si Eugen

Anna şi Eugen – au primit votul lui Connect-R şi şi-au adjudecat un loc în marea finală a show-ului. Cei doi tineri au câştigat duelul dansului contemporan, învingându-le pe fetele de la Contemp Infusion. „A fost cel mai bun duel al serii', a spus hotărât CRBL. Şi pe Monica, cei doi dansatori au cucerit-o imediat: „E incredibil. Mă simt onorată să vă am în faţa mea şi să asist la un moment de dans excepţional.' La finalul serii, CRBL le-a propus celor doi să joace într-un videoclip al lui.

Marcel

Marcel Conţulescu – dansatorul din Republica Moldova a părut venit de pe altă planetă pe scena România Dansează, reuşind să îi lase mască juraţi. Cel mai mult şi-a dorit să îl impresioneze pe CRBL, idolul lui, aşa că în momentul în care juratul l-a şi ales pentru marea finală, bucuria lui a fost de două ori mai mare. Visul lui este să câştige România Dansează şi să ajungă la Cirque du Soleil.

G Buzz

G-Buzz – dansul popular brăilean, aşa cum au glumit brăilenii în preselecţii, a fost alegerea Monicăi Petrică pentru marea finală a show-ului. Cu muzică live, cântată chiar de unul dintre dansatori, la pian, multă determinare şi momente spectaculoase, brăilenii l-au făcut pe Connect-R să exclame: Cred că este cel mai fumos moment al serii'.

 Rares si Alessia

Rareş şi Alessia au primit votul lui CRBL şi şi-au adjudecat un loc în finala show-ului. Micuţi, dar ambiţioşi şi talentaţi, cei doi concurenţi au cucerit sala şi juriul cu un număr de street dance. „Copiii ăştia, dincolo de atitudine şi carismă, au o foarte bună tehnică, pe mine m-au copleşit!' le-a spus Monica, iar Connect-R a completat „Sunteţi prea buni!'.

Bianca si Radu

Monica Petrică a decis să trimită în finală un număr de contemporan: „Mă ridic în picioare să vă fac o reverenţă, mi-aţi încântat ochii şi sufletul cu talentul şi dedicaţia voastră!', le-a spus Monica Biancăi şi lui Radu, doi dansatori care formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi, care au reuşit să transmită emoţia şi sensibilitatea lor tuturor celor care i-au privit.

 Cosmin Soare

Cosmin Soare, dansatorul de capoeira (stil inspirat din artele marţiale) l-a determinat pe Connect-R să-l trimită direct în finală. „Sunt puţini concurenţii care îţi rămân în minte luni de zile după audiţii, dar Cosmin are această putere!', a povestit Monica. Cosmin şi-a pregătit în cele mai mici detalii recuzita pentru semifinală, ştiind că depinde doar de el să rămână în atenţia juraţilor şi să le câştige voturile. În momentul în care a început să se învârtă în cap, de zeci de ori, având picioarele imobilizate într-un scaun, confecţionat de el, care s-a şi luminat, i-a cucerit pe juraţi. „M-am bucurat enorm când am văzut că a apărut scaunul şi că te învârţi cu el. Nu mă aşteptam să se şi aprindă! M-ai spart!' i-a spus CRBL, iar Connect-R a continuat „Uite un om care a înţeles despre ce e vorba în acest concurs!'.

Jinx

Fetele de la Jinx au primit vestea cea mare în cadrul Observatorului, iar Andreea, intrată în legătură direct în platoul ştirilor s-a bucurat alături de colegele ei: Le mulţumim tuturor celor care ne-au votat. Deşi speram să trecem mai departe, nu am îndrăznit să fim sigure de asta pentru că a fost o competiţie foarte strânsă. Abia aşteptăm finala', a declarat aceasta. Trupa Jinx şi Salsa Encanto au spart gheaţa duelurilor în cadrul celei de-a doua semifinale „România Dansează', însă juraţii le-au declarat învingătoare pe frumosele dansatoare de la Jinx, cărora Connect-R le-a spus în semifinală Sunteţi de departe cea mai sexy echipă de pompieri pe care am văzut-o vreodată!', făcând referire la costumele fetelor.

Kozaciok

Coregraful grupului Kozaciok a fost anunțat în direct că trebuie să reia antrenamentele. 'Am sperat din tot sufletul. Am mobilizat pe toată lumea, prieteni, comunitatea de ucranieni. Este cea mai frumoasă performanță de la începutul ansamblului', a declarat acesta. Ansamblul Kozaciok şi trupa X-Tazy au spart gheaţa duelurilor în cadrul primei semifinale „România Dansează', însă juraţii i-au declarat învingători pe micuţii pasionaţi de cultura ucraineană, Kozaciok. Monica Petrică a remarcat dificultatea mişcărilor alese de ei pentru semifinală: 'Fac niște elemente extrem de dificile pentru vârsta lor'.

Trupa Repede

Trupa Repede a adus Chişinăul pe scena România Dansează. Cu un ritm şi o energie debordantă, concurenţii i-au cucerit pe juraţi şi în semifinale. De ce vă bateţi joc de mine? M-aţi cucerit complet. Nu am crezut că o să faceţi o schimbare radicală de stil!' le-a spus CRBL, în vreme ce Monica a completat: M-am simţit ca la Marele Gatsby!'

Natalia

La doar 23 de ani, Natalia Duminică se poate lăuda deja cu o carieră de peste 20 de ani în dans. A păşit pe scenă la doar 2 ani jumate, alături de baletul în care dansa mama ei. Pasionată de ceea ce făcea mama ei, şi-a dorit mult să iasă alături de ea pe scenă, aşa că şi-a pregătit un moment şi a insistat până a reuşit. Natalia i-a cucerit de-a dreptul pe cei doi juraţi, CRBL şi Connect-R, care abia şi-au găsit cuvintele la finalul prestaţiei concurentei:Este foarte greu să îţi găseşti cuvintele în momentul ăsta, mai ales ca bărbat. Fiecare parte din corpul tău are momentul său în dans. Asta m-a terminat. Este de departe cel mai dansat dans din această seară!' i-a spus Connect-R.

Georgiana si Constantin

Georgiana şi Constantin au câştigat duelul cuplurilor. Cei doi s-au impus în faţa echipei formate din Alina şi Radu. 'Toți prietenii din dansul sportiv aș vrea să înțeleagă că așa se pune în scenă un dans', le-a spus CRBL Georgianei și lui Radu. La momentul deciziei, Monica Petrică nu a avut nicio ezitare: 'Două cupluri cu două fete excepționale, frumoase și talentate, băieții, atât de expresivi. Voi merge mai departe cu Georgiana și Constantin'. Decizia lui CRBL a fost hotărâtoare: 'De data asta, nu-mi este foarte greu să jurizez. Eu aleg să merg mai departe cu doamna doctor și cu domnul Constantin'.

Luana

Cele mai mari emoţii i-au aparţinut Luanei Chebeleu, ultima finalistă. Luana Chebeleu dansează de când era copil, iar visul ei este să nu se oprească niciodată. Are 19 ani, vine din Oradea şi şi-a sacrificat copilăria pentru pasiunea ei. S-a dedicat trup şi suflet dansului, aşa că ajunsese să petreacă mai multe ore la sală decât acasă. Pasiunea pentru dans şi-a pus amprenta, la propriu, şi pe trupul ei. Interpretarea de la “România dansează” i-a fermecat pe membrii juriului. “N-am crezut că o să dansezi atât de bine. Nu sunt un specialist în balet sau dans contemporan, dar ochiul meu a văzut foarte multe elemente dificile. Abia aştept să văd ce ne oferi data viitoare”, a lăudat-o CRBL.Nici Connect-R nu a fost mai zgârgit cu aprecierile: “După părerea mea, mai avem un finalist. Felicitările mele”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare