; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Uite cine danseaza

FOTO. Cine sunt finaliştii din primul sezon al emisiunii „Uite cine dansează!”

02 May 2017

Luni, 1 mai, Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre au dansat împreună cu cele patru perechi rămase în competiție la „Uite cine dansează!'.

 Vezi galeria foto >

Patru perechi de dansatori, două probe inedite, coregrafii pline de strălucire, energie și foarte multă distracție au fost ingredientele semifinalei show-ului „Uite cine dansează!'.

Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac și Sandu Lungu și Raluca Netca au dansat tango, vals, passo doble și jazz, sub atenta îndrumare a juraților, care au devenit regizori pentru prima probă a serii. Fiecare jurat a dansat alături de echipa sa, cu care a lucrat de-a lungul mai multor zile, și a jurizat celelalte trei dansuri, în care nu a fost implicat.

În a doua probă a semifinalei, fiecare cuplu a parodiat diferite personaje si a realizat câte un dans amuzant.

La finalul serii, ultima pereche clasată în urma notelor juraților și voturilor telespectatorilor şi, implicit cea care a părăsit competiţia, a fost cea formată din Sandu Lungu și Raluca Netca.

Cele trei echipe rămase în concurs – Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac – vor evolua pentru ultima oară în cadrul finalei programate de Pro TV luni, 8 mai.

Premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, va fi donat de echipa câştigătoare organizaţiei caritabile Hope and Homes for Children.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare