; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The rock

Cine sunt cel mai bine plătiți actori de la Hollywood din 2020

12 August 2020

Revista Forbes a dezvăluit mult așteptata listă cu cel mai bine plătiți actori de la Hollywood, iar primii 10 se pot lăuda cu averi de la 40 până la aproape 90 de milioane de dolari, sume acumulate în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020!

 

 1.Dwayne „The Rock' Johnson

Actorul din seria Jumanji se află pe primul loc al clasamentului celebrei reviste de afaceri, cu o avere de 87,5 milioane de dolari acumulată în ultimul an – recent el a încasat un cec în valoare de 23,5 milioane de dolari pentru filmul Red Notice, ce urmează a fi lansat pe Netflix.

2. Ryan Reynolds

Ryan Reynolds, colegul de platou al lui Johnson, îi urmează anul acesta pe locul al doilea, cu încasări de până la 71,5 milioane de dolari.

3. Mark Wahlberg

Actor și producător executiv pentru ecranizări precum McMillions, Mark Wahlberg se află pe locul trei în clasament cu 58 de milioane de dolari.

4. Ben Affleck

La o mică diferență de precedesorul său, Ben Affleck a obținut în ultimul an până la 55 de milioane de dolari.

5. Vin Diesel

Cunoscut cel mai bine pentru rolul lui Dominic Toretto din franciza Fast and Furious, Vin Diesel a câștigat în ultimul an 54 de milioane de dolari

6. Akshay Kumar

Starul de Bollywood și-a lăsat amprenta și asupra Hollywood-ului, cu încasări de până la 48,5 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020.

7. Lin-Manuel Miranda

Musicalul Hamilton de la Disney+ l-a adus pe Miranda pe micile ecrane, iar el a dus 45,5 milioane de dolari la bancă.

8. Will Smith

Printre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, Will Smith se poate lăuda cu încasări de până la 44,5 milioane de dolari în ultimul an.

9. Adam Sandler

Adam Sandler, actorul din filmul Uncut Gems, are de asemenea noi contracte cu Netflix, astfel că averea sa a crescut la 41 de milioane de dolari.

10. Jackie Chan

O legendă a cinematografiei, starul de origine chineză Jackie Chan a ajuns în top 10 anul acesta cu 40 de milioane de dolari în cont.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare