Homepage  / Vedete străine

Cine sunt cei trei protagoniști din „Inelul cu safir”, Ilhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül. Doi dintre ei s-au îndrăgostit la filmări

Cine sunt cei trei protagoniști din „Inelul cu safir”, Ilhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül. Doi dintre ei s-au îndrăgostit la filmări

de Anda Dincă,

La postul Happy Channel a început, pe 2 septembrie, serialul turcesc “Inelul cu safir” (în original “Safir”), care îi are în rolurile principale pe Ilhan Şen, Özge Yağız și Burak Berkay Akgül. Producția a fost difuzată în țara de origine de postul Atv în perioada 4 septembrie 2023 - 26 februarie 2024 și îi mai are în distribuție, printre alții, pe Gizem Karaca (“Dragoste infinită”), Erkan Bektaş (“Gülperi”), Müfit Kayacan (“Album de familie”) și Ipek Tuzcuoğlu (“Tactici în dragoste 2”).

De-a lungul celor 26 de episoade, aflăm povestea familiei Gülsoy, una dintre cele mai importante familii din Cappadocia, care se reunește după ce fiul lor cel mare, Ateș (Ilhan Șen), se întoarce din America. Ateş, care şi-a pierdut tatăl într-un accident de circulaţie la o vârstă fragedă, nu a ținut cont de autoritatea copleşitoare a bunicului său, Ömer (Müfit Kayacan), şi a plecat de acasă. Mulţi ani mai târziu, la cererea mamei sale, Gülfem (Ipek Tuzcuoğlu), el se întoarce în Turcia, dorind ca, alături de fraţii săi, Yaman (Burak Berkay Akgül) şi Okan (Can Bartu Aslan), să preia și să extindă afacerea familiei. Odată cu întoarcerea fratelui său, Yaman decide să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Feraye (Özge Yagiz).

Feraye este o studentă frumoasă, care locuiește cu tatăl ei, Muhsin (Serdar Bordanaci), cel care lucrează de mulți ani cu familia Gülsoy. Așa că, încă din copilărie, ea și Yaman s-au simțit apropiați. Când Yaman era un băiețel, el a luat în secret inelul cu safir de la mama sa, Gülfem, și a cerut-o în căsătorie pe Feraye. În timp ce Feraye și Yaman numără zilele pentru a-și mărturisi marea dragoste și pentru a se căsători, o tragedie perturbă tot echilibrul lor. Feraye și Yaman sunt pe cale să se piardă pe drumuri periculoase pline de ambiție, pasiune și răzbunare. Ateș, în schimb, își va face noi dușmani și își va confrunta frații cu deciziile radicale pe care le ia pentru a-i proteja pe toți cei din jurul său.

Cine sunt cei trei protagoniști din „Inelul cu safir”, cu Ilhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül

În vârstă de 36 de ani, Ilhan Şen a absolvit Universitatea Tehnică Yıldız, Departamentul de Inginerie Civilă. Și-a început cariera ca manechin, iar în 2009 a fost desemnat cel mai bun model al Turciei. Debutul în televiziune l-a avut în 2018, când a obținut un rol în producția istorică “Mehmed: Bir Cihan Fatihi”.

La noi el a mai fost văzut în producțiile “Îndrăgostiţi din interes” și “Ramo”. În primăvara aceasta, în cinematografele turcești, a rulat cel mai recent film al său, “Așk Filmi”, în care a jucat alături de Cemre Baysel și Erkan Petekkaya. Conform trhaber.com, el se iubește în prezent cu o tânără actriță, Pınar Gülkapan.

Frumoasa Özge Yağız are 26 de ani, iar primul său rol din carieră a fost în serialul “Iubirea are numele tău” („Adini Sen Koy”, 2018). Ea a cunoscut succesul atât în Turcia, cât și la noi, cu serialul “Jurământul” (“Yemin”, 2019-2020), în care a dat viață personajului Reyhan. Pe platourile de la “Jurământul”, ea s-a cuplat cu Gökberk Demirci, de care însă s-a despărțit definitiv anul acesta. În luna iulie, paparazzi din Turcia, au surprins-o pe Özge sărutându-se pasional într-o vacanță la Bodrum cu nimeni altul decât Burak Berkay Akgül, colegul ei din serialul “Inelul cu safir”, semn că cei doi nu-și mai pot ascunde povestea de iubire începută pe platourile de filmare.

Burak Berkay Akgül (27 de ani) a terminat Ingineria Geologică la Facultatea din Istanbul, dar a urmat și cursuri de actorie. Până la “Inelul cu safir” el a mai apărut în serialele “Ru”, “Maria și Mustafa” și “Destan”. El a pus punct anul acesta relației cu actrița Hira Koyuncuoğlu, alături de care a apărut în “Maria si Mustafa”. Despărțirea celor doi s-ar fi produs, scriu tabloidele turcești, din cauza faptului că Burak s-a îndrăgostit nebunește de Özge atunci când a început să filmeze pentru “Inelul cu safir”. Mai mult, conform milliyet.com.tr, la rândul ei Özge a terminat-o anul acesta cu Gökberk Demirci în același timp cu Burak.

Pentru Burak serialul “Inelul cu safir” nu este doar proiectul care i-a adus o nouă iubită, în persoana lui Özge, ci și o provocare profesională: “Am lucrat din greu la acest personaj cu antrenorul meu de actorie Esin Doğan de când am primit prima dată scenariul. Este un personaj care se luptă cu ambiția și poate face orice pentru dragostea lui”, a spus el, citat de atv.com.tr.

Vorbind despre regiunea în care a fost filmată producția, actorul a mărturisit: „Văd în Cappadocia un oraș al vindecării. De fiecare dată când vin aici, experimentez schimbări și evoluții foarte importante în viața mea”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton