; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania danseaza

Cine sunt cei trei finalişti aleşi aseară de juriul “România Dansează” | UPDATE

05 May 2014

O nouă gală plină de momente spectaculoase s-a încheiat aseară la Antena 1. Cum regulile s-au schimbat în acest an, 14 semifinalişti au intrat aseară la duel, concurând alături de unii dintre cei mai buni dansatori, grupaţi în funcţie de stilul de dans.

Numele primilor patru finalişti a fost deja dezvăluit, iar în această ediţie alţi patru dintre concurenţi merg în etapa finală, trei dintre ei aleşi de juriu, iar cel de-al patrulea prin votul telespectatorilor.

Iată care sunt cei trei concurenţi care i-au convins pe juraţi, iar astăzi, în cadrul Observator 16, telespectatorii vor afla numele ultimului finalist. Cei de acasă încă îşi mai pot vota favoriţii.

Anna si Eugen

Anna şi Eugen – au primit votul lui Connect-R şi şi-au adjudecat un loc în marea finală a show-ului. Cei doi tineri au câştigat duelul dansului contemporan, învingându-le pe fetele de la Contemp Infusion. „A fost cel mai bun duel al serii', a spus hotărât CRBL. Şi pe Monica, frumoşii dansatori au cucerit-o imediat: „E incredibil. Mă simt onorată să vă am în faţa mea şi să asist la un moment de dans excepţional.' La finalul serii, CRBL le-a propus celor doi să joace într-un videoclip al lui.

Marcel

Marcel Conţulescu – dansatorul din Republica Moldova a părut venit de pe altă planetă pe scena România Dansează, reuşind să îi lase mască juraţi. Cel mai mult şi-a dorit să îl impresioneze pe CRBL, idolul lui, aşa că în momentul în care juratul l-a şi ales pentru marea finală, bucuria lui a fost de două ori mai mare. Visul lui este să câştige România Dansează şi să ajungă la Cirque du Soleil.

G Buzz

G-Buzz – dansul popular brăilean, aşa cum au glumit brăilenii în preselecţiile “România Dansează” a fost alegerea Monicăi Petrică pentru marea finală. Cu muzică live, cântată chiar de unul dintre dansatori, la pian, multă determinare şi momente cu adevărat spectaculoase, brăilenii l-au făcut pe Connect-R să exclame: Cred că este cel mai fumos moment al serii'.

Comorile Neamţului, Jameia, Jinx şi Apsara luptă pentru un loc în marea finală până astăzi, la ora 16:00, când telespectatorii îşi mai pot vota favoriţii prin sms la 1313, urmând ca în cadrul Observatorului orei 16, Andreea şi Jorge să îl anunţe telefonic pe cel de-al patrulea finalist al show-ului.

UPDATE:

Cele care au câştigat aprecierea celor de acasă au fost frumoasele fete de la Jinx.

Jinx

Andreea, intrată în legătură direct în platoul ştirilor s-a bucurat alături de colegele ei: Le mulţumim tuturor celor care ne-au votat. Deşi speram să trecem mai departe, nu am îndrăznit să fim sigure de asta pentru că a fost o competiţie foarte strânsă. Abia aşteptăm finala', a declarat aceasta.

Trupa Jinx şi Salsa Encanto au spart gheaţa duelurilor în cadrul celei de-a doua semifinale „România Dansează', însă juraţii le-au declarat învingătoare pe frumosele dansatoare de la Jinx, cărora Connect-R le-a spus în semifinală Sunteţi de departe cea mai sexy echipă de pompieri pe care am văzut-o vreodată!', făcând referire la costumele fetelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare