; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei vs Bogdan

Cine sunt cei trei Faimoși de la „Survivor România” nominalizați spre eliminare

29 January 2020

 

Aseară, la Survivor România' Faimoșii și Războinicii și-au disputat imunitatea în fața eliminărilor, într-un meci solicitant, la finalul căruia concurenții din echipa albastră au fost desemnat câștigători, cu scorul de 10 la 6. Faimoșii s-au văzut puși, pentru a doua oară, în postura de a-și desemna trei coechipieri spre eliminare.

Bătălia sportivă de aseară le-a testat concurenților abilitățile sportive, echilibrul, forța și stăpânirea de sine fiind esențiale în adjudecarea fiecărui punct, atât de important pentru câștigarea imunității. Jocul de protecție în fața eliminărilor de aseară s-a desfășurat în largul oceanului, un duel unu la unu. O confruntare dramatică, adversarii s-au aflat pe o bârnă foarte îngustă, ținând în mâna un băţ cu capete buretate; câștigătorul fiecărei runde era desemnat acela care își dobora adversarul în apă.

La jocul de protecție individual, Faimoșii s-au văzut puși în fața unui test cu o dificultate uriașă, în urma acestuia Asiana Peng, de la fete, și Cezar Juratoni, de la băieți, și-au câștigat protecția în această săptămână, la Survivor România'.

Cei trei Faimoși trimiși în fața telespectatorilor, spre eliminare, au fost Elena Ionescu, desemnată de echipa, Ruby, de către Cezar Juratoni, și Lino Golden, numit de către Asiana Peng. Liniile pentru votarea celor trei concurenți nominalizați spre eliminare au fost deschise aseară 60 de minute, timp în care susținătorii acestora și-au putut susține favoritul, prin vot SMS. În ediția de sâmbătă a reality-ului Survivor România', difuzată la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine este cel de-al doilea Faimos care va fi eliminat din competiția Survivor România'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare