Homepage  / Televiziune

Cine sunt cei 3 finaliști de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Premieră în istoria show-ului culinar de la Antena 1

Cine sunt cei 3 finaliști de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Premieră în istoria show-ului culinar de la Antena 1
4

de Roxana Mirea,

A fost o semifinală dificilă și plină de emoții aseară, 19 iunie 2023, la Chefi la cuțite. Concurenții rămași în competiție s-au luptat pentru un loc în marea finală a show-ului de la Antena 1, care este difuzată diseară. Iată cine sunt cei trei finaliști de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11.

Cine sunt cei 3 finaliști de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

Aseară, cei nouă concurenți care au ajuns în semifinală au trecut prin trei probe de gătit. Sorin Bontea i-a avut pe Monica Pușcoiu, Nina Rus, Matthew Ehsanmehr și Constantin Onuț în semifinală. Chef Florin Dumitrescu a intrat cu doi oameni în această etapă: Laureniu Neamțu și Mihaela Zahariea. Iar Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns cu trei oameni la acest nivel: Paul Tudosescu, Anamaria Ijac și Stelian Nistor.

Prima probă a fost cea care le-a cerut să evoce în farfurie gustul copilăriei, iar cea de-a doua probă emblematică le-a adus un mix de emoții greu de controlat, concurenții gătind alături de persoane dragi. Aceasta a fost proba jurizată de concurenți din sezonul 10 Chefi la cuțite, care au analizat în detaliu farfuriile.

Cel din urmă test al Semifinalei a fost cel al farfuriilor care poartă semnătura personalității și creativității fiecărui concurent – provocarea numită „signature dish”. Această probă a fost jurizată de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Apoi, toate punctele s-au adunat, iar Gina Pistol a anunțat cine sunt cei trei finaliști de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11.

„Prima veste bună pe care trebuie să v-o spun este că toate cele trei echipe vor avea câte un reprezentand în finală”, a fost vestea dată de Gina Pistol.

Moment istoric la Chefi la cuțite 2023

„Unul dintre cei trei finaliști ai sezonului 11 este Pablo!”, a fost primul nume anunțat de Gina Pistol. Al doilea concurent care a devenit finalist a fost Laurențiu Neamțu, urmat de Nina Hariton.

Vestea a marcat o premieră în istoria show-ului Chefi la cuțite, de la Antena 1. Este prima dată când toate cuțitele de aur ale celor trei chefi ajung în finală.

cine-sunt-cei-3-finalisti-de-la-chefi-la-cutite-2023-sezonul-11.-premiera-in-istoria-show-ului-culinar-de-la-antena-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sunt foarte mândru de mine. Sunt foarte fericit. Asta mi-am pus în cap încă de la început, să ajung până în finală. Tot ce am muncit până acum, s-a văzut, dar contează și foarte mult și finala. Vreau să termin cât mai sus”, a spus Laurențiu.

Nu cred! Toate cuțitele de aur s-au dus, toate! S-a zbârlit carnea pe mine!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu, după ce numele Ninei a fost strigat de Gina.

Așadar, cei trei finaliști de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11, sunt Paul Tudosescu, Laurențiu Neamțu și Nina Hariton.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton