; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Supravietuitorul 4

Cine sunt cei 18 concurenți ai show-ului „Supraviețuitorul” (Pro TV)

12 September 2016

Prima ediție „Supraviețuitorul', noul show pe care Pro TV îl are în grila de toamnă, este programat să înceapă astăzi, de la ora 20.30, și continuă mâine, de la ora 20.00. Concurenții au vârste cuprinse între 18 și 48 de ani, profesii diferite și provin din orașe din întreaga țară. De altfel, aventurierii care au ajuns în Filipine au și personalități și obiective total diferite.

concurentii-supravietuitorul

Cei 18 concurenți vor aduce în casele tuturor românilor, ediție după ediție, tensiunile, strategiile, alianțele, lupta pentru supraviețuire și pentru a demonstra că merită titlul de unicul supraviețuitor! Adina (28 de ani, studentă la medicină), Alex (27 de ani, expert tehnici de supraviețuire), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar), Alin (35 de ani, Project Manager), Andreea (27 de ani, instructor de patinaj artistic), Andrei (27 de ani, consultant IT), Aurelia (36 de ani, administrator firmă de porci), Diana (26 de ani, însoțitor de bord), Ina (38 de ani, artist fotograf), Iulian (18 ani, sportiv), Liviu (40 de ani, administrator firmă), Lucian (24 de ani, barman), Maria (24 de ani, agent de poliție), Mircea A. (48 de ani, constructor), Mircea S. (38 ani, avocat), Otniela (27 de ani, make-up artist), Raisa (27 de ani, balerină) și Robert (29 de ani, masterand educație fizică și sport) sunt concurenții din primul sezon „Supraviețuitorul'.

Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Sibiu, Timișoara și Zalău sunt doar câteva dintre orașele din care provin cei 18 concurenți.

Timp de 44 de zile, aventurierii din primul sezon al show-ului vor trece prin cele mai complicate experiențe din viața lor, fie că e vorba despre probe complexe sau despre aparent simplul trai împreună cu străini, pe o insulă pustie.

Mai multe detalii despre „Supraviețuitorul' aflați din cel mai nou număr al revistei TVmania.

tvm-37

Citește și:

Dragoș Bucurenci prezintă „Supravieţuitorul' la Pro TV

Show-ul Supraviețuitorul', de la Pro TV, se desfășoară în Filipine

Supraviețuitorul' va câștiga 100.000 euro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare