Homepage  / Televiziune

Cine sunt câștigătorii marelui premiu de la Provocarea destinului. Cuplul a plecat acasă cu 10.000 de euro

Cine sunt câștigătorii marelui premiu de la Provocarea destinului. Cuplul a plecat acasă cu 10.000 de euro
6

de Roxana Mirea,

Primul sezon al dating show-ului „Provocarea destinului”, prezentat de Dianna Rotaru, a ajuns la final. Câștigătorii au fost desemnați în finala de sâmbătă, 12 august, a show-ului de la Antena 1. Trei premii importante au fost puse la bătaie. Iată cine sunt câștigătorii marelui premiu de la „Provocarea destinului”. 

Câștigătorii marelui premiu de la Provocarea destinului 

Prinmul sezon din „Provocarea destinului”, un reality show dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum, a ajuns la final.  

Dating show-ul prezentat de Dianna Rotaru a avut finala sâmbătă, 12 august. Patru cupluri au luptat în marea finală pentru marele premiu de la „Provocarea destinului”, 10.000 de euro. Alana-Marius, Oana-Adrian, Alys-Bote și Tina-Ciprian sunt cei care au luptat pentru marele premiu, încă nici cei au au ieșit pe locurile 2 și 3 nu au plecat acasă cu mâna goală.  

„O să începem cu locul 3. Un sejur de 5 nopți la mare, cuplul Bote și Alys”, a anunțat Dianna Rotaru. Alys și Bote au spus că mergeau oricum la mare și s-au bucurat, potrivit a1.ro.  

 „Mergem mai departe. Locul 2, croazieră pe Marea Mediterană. Să vedem cine va merge, cuplul format din Marius și Alana”, a spus moderatoarea. 

Astfel, câștigătorii marelui premiu sunt Oana și Adrian. „Premiul cel mare îl câștigă cuplul format din Oana și Adrian”, a anunțat Dianna Rotaru. 

„Sincer, nu mă așteptam să câștig. Mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care fac astfel de emisiuni, care se gândescv și la noi să avem o a doua șansă în viață. Le mulțumesc din suflet și pentru acest premiu, dar cel mai mult pentru Oana”, a spus Adrian.

„Mă bucur că mi-am păstrat demnitatea și că am fost o doamnă aici. Mă bucur că l-am întâlnit pe Adrian. Nu m-am așteptat că o să ajung în marea finală. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine cu tot sufletul”, a spus și Oana.

cine-sunt-castigatorii-marelui-premiu-de-la-provocarea-destinului.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Premiile de la Provocarea destinului 

Locul I – 10.000 de euro brut per cuplu, respectiv 5.000 euro brut per persoana (acordați de către un sponsor sau de Producător) 

Locul ÎI – o croazieră de 7 zile pe Marea Mediterană (acordat de către un sponsor sau Producător) pentru cei doi îndrăgostiți, pe un vas de lux tip oraș plutitor 

Locul III – Un sejur de 7 zile la mare/spa (acordat de către alt sponsor), într-un resort de lux din România. 

Sursa foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton