Homepage  / Seriale româneşti

Cine sunt actorii din „Tătuțu’”, de la Pro TV

Cine sunt actorii din „Tătuțu’”, de la Pro TV
6

de Roxana Mirea,

Pro TV pregătește o nouă producție românească: „Tătuțu”. George Mihăiță va fi pentru a doua oară Bebe Măcelaru, după ce i-a dat viață personajului în serialul „Clanul”. Iată cine sunt actori din serialul „Tătuțu`”, de la Pro TV.  

Timp de 2 ani, în cele patru sezoane, „Clanul” a creat un fenomen. Scenariul, actorii, efectele speciale și felul în care a fost produs fiecare episod au dus povestea în casele a milioane de telespectatori care au ajuns să îndrăgească proiectul! Însă, cine știe, de fapt, cum a început totul…?! 

În urmă cu aproximativ 20 de ani, viața lui Bebe Udrea era printre mafioți. Cunoscut drept „Măcelaru”, Bebe a avut un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje și care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea în serialul „TĂTUȚU`”. 

Cine sunt actorii din „Tătuțu” de la Pro TV 

George Mihăiță este Bebe Măcelaru în serialul „Tătuțu” 

Actorul George Mihăiță a reușit să construiască un personaj care a impresionat o țară întreagă, iar acum va continua povestea cu… începutul: „Trăiești 2 ani într-un vis sublim… CLANUL… te trezești și te-așteaptă altul… TĂTUȚU`… Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă… Mi-e dor de toți, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian)”, a spus George Mihăiță, despre noul serial. 

Șerban Pavlu, Carmen Tănase, George Ivașcu joacă în „Tătuțu” 

Șerban Pavlu, Carmen Tănase, George Ivașcu joacă rolurile personajelor lor din CLANUL, de acum 20 de ani! 

Cei de acasă au fost fascinați de tot ce s-a petrecut în serialul CLANUL. De la povestea celor doi frați, la viața lui Bebe Măcelaru, până la dorința lui Costoiu de a-l prinde pe Bebe. Toate au un trecut, iar acel trecut își va spune povestea în noul serial: „TĂTUȚU”. 

Șerban Pavlu îl interpretează pe comisarul Costoiu. Carmen Tănase este Luminița Achim, mama lui Tudor Achim, iar George Ivașcu îl interpretează pe Pelicanu’. 

Șerban Pavlu, Carmen Tănase, George Ivașcu joacă în „Tătuțu”  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Valentin Teodosiu este Titi Baros, în „Tătuțu” 

Pe lângă actorii din CLANUL care au interpretat roluri ce au ajuns la inimile telespectatorilor, se vor alătura noi actori care vor contura, prin personajele lor, povestea din noul serial, TĂTUȚU`.  

Cu peste 100 de filme în care a adus roluri incredibile la viață și vocea postului PRO TV încă din anul 1996, Valentin Teodosiu revine, pentru a doua oară în cariera lui, într-un serial! De această dată, el îl va interpreta pe Titi Baros, cunoscut în lumea interlopă ca Faraonu, unul dintre cei mai periculoși și influenți oameni din povestea lui TĂTUȚU’.   

Personajul meu este cel mai de temut al vremii! Titi Baros zis și Faraonu! Este un dur, este de temut, toți îl ascultă și poate fi un exemplu pentru cei de teapa lui Bebe Măcelaru` care apare cu 20 de ani mai tânăr! Mai multe nu vă pot dezvălui!”, povestește Valentin Teodosiu. În plus, după ce deja a început filmările, el mai adaugă: „Atât pot să vă mai spun, că îmi place foarte mult, că este o echipă minunată de profesioniști și sunt convins că TĂTUȚU` va fi un serial de mare succes la public!”. 

Valentin Teodosiu – personaj Titi Baros (Faraonu) – TĂTUȚU` (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6

Mihai Constantin este Nelu Stavrositu în „Tătuțu” 

De-a lungul timpului, Mihai Costantin a fost văzut atât în producții cinematografice, cât și pe scena teatrului, cu roluri remarcabile, iar din toamnă, cei de acasă îl pot descoperi în noul serial TĂTUȚU`, unde va interpreta personajul Nelu Stavrositu care va avea legături importante cu Bebe Măcelaru`. 

„Ce pot să vă spun despre Nelu Stavrositu este că va sta în coasta lui Bebe Măcelaru… sau, drept spus, Bebe se va băga peste el. O să fie o luptă de putere și orgolii, fiecare cu legea din „cartierul” său. Stavrositu se bucură și de familie, are o soție frumoasă și doi copii care îi vor da bătăi de cap. Mai multe, descoperiți voi din toamnă”, a spus actorul Mihai Constantin. 

Claudia Ieremia este Fira în „Tătuțu” 

Nelu Stavrositu, personajul interpretat de către actorul Mihai Constantin, va fi cel care va sta în coasta lui Bebe Măcelaru! Iar unii dintre cei mai talentați actori vor completa familia Stavrositu care va fi formată din: soția, Fira, jucată de către Claudia Ieremia și copiii, Rona și Ovidel, interpretați de către Grațiela Voicu și Matei Constantin, care este fiul lui Mihai Constantin. 

Bucuroasă de faptul că deja a început filmările pentru acest proiect, Claudia Ieremia declară: „Nu am mai filmat de multă vreme la un serial și nu pot decât să mă bucur de proiect. Am ceva emoții, dar sunt și curioasă. E treabă serioasă și oamenii implicați știu ce vor. Despre Fira Stavrositu, din ce mi-am dat seama din scenariu, pot să spun că e o mamă care-și protejează copiii, își face griji pentru ei, dar cu înțelegere și căldură. Ca o mamă. O îngrijorează relația pe care o are Stavrositu cu fiul lor, Ovidel. Să vedem ce se dezvoltă mai departe pentru acest personaj.”  

Grațiela Voicu este Rona în „Tătuțu” 

Grațiela Voicu, pe care ați văzut-o în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” de la Antena 1, este entuziasmată de ceea ce a găsit pe platourile de filmare și de colegii din distribuție: „Când am început filmările m-am bucurat, în primul și primul rând, de faptul că m-am revăzut cu foști colegi și chiar profesori din facultate. Asta a făcut să pară totul mai ușor. În afară de colegii și profesorii mei, am fost în extaz când am aflat cu ce actori voi filma. Sunt fix actorii la care făceam ochii cât cepele când eram mică, atunci când îi vedeam la televizor. Nici nu știu cum pot să descriu sentimentul ăsta, așa că până se va așeza complet în mine, o să vorbesc puțin despre personajul meu, Rona, care mi-a dat, în cel mai adevărat sens, dureri de cap încă de la casting. 

Au fost câteva zile pline de casting, pline de Rona, iar eu când mergeam acasă continuam să mă gândesc la ea. Și la cum e ea. Și la faptul că e diferită de mine, dar semănăm. Voiam și încă vreau să aflu absolut tot despre ea. Nu cred că am avut de jucat până acum un rol care să mă stârnească mai mult decât Rona. Îmi place așa cum mi-a plăcut fiecare personaj pe care l-am jucat, dar de niciunul nu am fost atât de interesată. În viața mea de zi cu zi și la orice acțiune, îmi vine involuntar în minte întrebarea: „Dar Rona cum ar face?”. Iar pe set nu mă plictisesc o secundă. Am acolo în fața mea niște oameni la care mă uit cu recunoștință, poate, și când beau apă. Și echipa. Care e superbă și cu care m-am înțeles super, încă de la probele de fitting, machiaj. Pot să mă cred norocoasă, zic eu.”  

Matei Constantin este Ovidel în „Tătuțu” 

Cel care-l va interpreta pe Ovidel, Matei Constantin mărturisește că este încântat și mândru de această nouă provocare din cariera lui: 

„Mă consider foarte norocos să fac parte dintr-un proiect de anvergura „TĂTUȚU`” și, în fiecare zi, simt că învăț ceva nou care sunt sigur că mă va ajuta imens pe viitor. Cât despre personajul meu, Ovidel este un tip, aș spune, destul de introvertit și diferit de restul familiei sale – specific vârstei, încearcă să rupă lanțurile generaționale și să își lase propria amprentă asupra lumii. Sunt entuziasmat să îl cunoască și telespectatorii atât pe el, cât și povestea pe care o construim cu întreaga echipă din care sunt mai mult decât mândru să fac parte.” 

Miruna Biléi este Maria Udrea în „Tătuțu” 

În noua producție, vom afla povestea multor persoane din trecutul protagonistului, prin personaje care vor fi interpretate de către actori cu experiență. Astfel, o vom descoperi pe actrița Miruna Biléi care o va juca pe Maria Udrea, prima soție a lui Bebe Măcelaru’ și mama Verei Maximilian. 

„Maria e prima soție a lui Bebe și mama Verei. Cred că ea are o influență importantă asupra felului în care începe ascensiunea lui Bebe Măcelaru`, deși într-un mod subtil. Relația dintre cei doi e complicată, dar las spectatorii să o descopere. E foarte interesant cum și ei doi, separat, și legătura dintre ei se transformă treptat, scăpând de sub control. Admir foarte mult seriozitatea cu care se muncește, în ritmul în care se muncește la acest serial. E impresionant cât de investită este toată echipa și mi se pare un cadou să particip într-un astfel de context“, a declarat Miruna Biléi. 

Ofelia Popii este Olga în „Tătuțu” 

În cursa constantă în care s-a aflat pe urmele lui Bebe Măcelaru’, Costoiu a avut alături o brigadă pe care s-a putut baza. Dar cu cine a pornit el, de fapt, la drum? În TĂTUȚU`, îi vom descoperi pe Olga, Alis, Matei, Relu și Baști care vor fi interpretați de actori talentați, la început de drum, dar și de actori consacrați în teatru și film.  

Pe actrița Ofelia Popii o putem descoperi și în TĂTUȚU`, în rolul Olgăi. Ofelia mărturisește că își iubește personajul și a declarat că scenariul o ține cu sufletul la gură:  

Mă bucur la maximum de echipa de filmare, de profesionalismul și pasiunea pe care o pune fiecare în ceea ce face. Atâția oameni frumoși în același loc nu am mai întâlnit de mult timp! Aștept cu nerăbdare să filmez în zilele când sunt liberă, să primesc episodul următor, pentru că scenariul mă ține cu sufletul la gură, indicațiile regizorale sunt foarte pertinente, colegii actori minunați mă inspiră. Sunt atât de fericită să fac parte din această echipă și sper că personajul meu, Olga, parte din brigada specială, în echipa lui Costoiu, să contribuie la construcția fascinantă a intrigii dramatice. Iubesc acest personaj! Abia aștept să văd ce voi face în continuare!”. 

Irina Artenii este Alis în „Tătuțu” 

Irina Artenii este actrița care o va interpreta pe Alis – personaj despre care povestește că are mult curaj și o inimă pe măsură: „Un proiect din care mă bucur să fac parte, pentru că lucrez cu actori pe care îi știu și admir de mulți ani, dar cu care nu am avut ocazia să colaborez până acum și încerc să învăț cât mai multe de la ei. Plus colegi pe care-i știu din facultate și cu care mi-e ușor și fun pe set. Alis, personajul meu, are mult curaj, acționează instinctiv, nu-i place să asculte ordinele, dar are și o inimă mare, ceea ce nu o ajută neapărat în meserie”.  

Eduard Păuna este Matei în „Tătuțu” 

Actorul Eduard Păuna spune despre personajul său, Matei, că este loial și, uneori, naiv: „Un proaspăt absolvent al Academiei de poliție, ce debutează în cariera lui cu un loc în prima brigadă de crimă organizată a comisarului Costoiu. E atent la detalii, loial, câteodată naiv, competitiv și fascinat de tehnologie. E o reală bucurie să dau viață acestui personaj  pentru că are parte de un proces de maturizare foarte frumos și, în același timp, deloc ușor. Sunt foarte recunoscător că am șansa să învăț meserie de la actori cu atât de multă experiență și sunt plăcut surprins să văd candoarea și profesionalismul cu care ne-au integrat pe noi, cei mai „la început de drum”, în familia lor. Mă fascinează disciplina și eficiența cu care se lucrează la acest proiect și sunt mândru că fac parte din această echipă”. 

Ștefan Radu este Relu în „Tătuțu” 

Ștefan Radu, actorul care îl interpretează pe Relu, este încântat de această nouă etapă din cariera sa: „Experiența cu TĂTUȚU’ este prima de genul acesta pentru mine și e foarte frumos să simți că toți oamenii sunt atât de calzi și că au grijă de tine. Personajul meu este Relu. Face parte din brigada lui Costoiu și e un polițist corect. Sau cel puțin așa încearcă să fie. Visează că odată cu el, Poliția Română se va schimba, dar încercările prin care trece ajung să-i schimbe lui viața. De abia aștept să ne vedeți!”.  

Marian Adochiței este Baști în „Tătuțu”

Actorul Marian Adochiței este cel care îl va interpreta pe Baști, unul dintre polițiștii cu experiență care vor întregi brigada comisarului Costoiu și spune despre personajul său că este un tip dintr-o bucată.  

Totul a început cu un casting norocos la care nici nu trebuia să fiu. Îmi place când lucrurile bune vin pe neașteptate. A fost un vibe bun acolo, oamenii de peste masă erau deschiși și frumoși, ei au zis hai, eu am zis da. Nu sunt foarte familiarizat cu serialele, de 20 de ani joc în teatru, iar pe partea de cinematografie, în filme de lungmetraj. Eram curios cum e la TV. Recunosc, mi-e puțin frică de seriale, timpul e comprimat la maximum, totul se întâmplă prea repede și dacă nu ești pe fază ca actor, poți să dai fail. Dar aici înveți o lecție importantă. Echipa. Oameni extraordinari care îți arată că se poate, de la tehnic până la artistic, acești zei ai filmului te iau cu ei într-un carusel din care nu mai vrei să cobori. Personajul meu este Baști, un polițist cu experiență, mâna dreaptă a lui Costoiu în brigadă, lucrează sub acoperire și se infiltrează în clanul mafiot. Baști e un tip dintr-o bucată, mai de modă veche, care le zice pe față, un tip cu o carismă aparte, pe care, în ciuda stilului său enervant, poți ajunge să-l iubești”. 

Sursa Foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton