Homepage  / Seriale româneşti

Cine sunt actorii din Groapa, noul serial românesc de la Pro TV. Distribuția e plină de actori celebri

Cine sunt actorii din Groapa, noul serial românesc de la Pro TV. Distribuția e plină de actori celebri
9

de Andra Stana, Vasilica Rogozanu,

Groapa este un serial românesc ce va fi lansat în curând de Pro TV. Producția, cu o distribuție plină de nume cunoscute, are în prim-plan un actor care a apărut și într-un important proiect de la Netflix. Numele-surpriză al actriței din rolul principal și tot ce știm până acum despre noul titlu.

Cine sunt actorii din Groapa, noul serial românesc de la Pro TV

Groapa este cel mai nou serial achiziționat de Pro TV. Producția va fi a treia adaptare făcută de acest post TV după un serial turcesc, după „Vlad” și „Clanul”.

Joi, 15 iunie, producătorii au anunțat, într-un eveniment pentru presă, numele unora dintre actorii implicați în proiect. Postul TV anunța, acum câteva zile, că Groapa va fi o adaptare cu „un scenariu incredibil”.

Noul serial de la Pro TV este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018. Producția a fost difuzată și la noi, de postul Happy Channel, în ianuarie 2019.

În varianta românească a serialului, acțiunea se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre. Postul TV a anunțat că filmările au luat deja startul, actorii aflându-se deja pe platouri de o săptămână.

Nume mari în distribuția serialului Groapa

Rolul principal masculin este jucat de Daniel Nuță (30 de ani), care a jucat în „Rise of Empires: Ottomans”, sezonul 2, un proiect important de la Netflix, precum și în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1. Pe de altă parte, în rolul eroinei serialului a fost distribuită Teona Stavarachi, în vârstă de 24 de ani, o tânără actriță aflată la începutul carierei. Aceasta a jucat și în comedia „Ramon”, regizat de Jesus del Cerro, cu Pavel Bartoș în rol principal.

Roluri-cheie vor avea în serial și Tudor Istodor si Iulian Postelnicu.

Daniel Nuță este actorul principal din Groapa, noul serial de la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Distribuția serialului Groapa este completată de nume cunoscute. Astfel, Monica Bîrlădeanu, Marius Manole, Dana Rogoz, Maria Buză, Alex Conovaru, Emilian Oprea fac și ei parte din proiectul de la Pro TV, o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), unul dintre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018.

Noul serial va prezenta o imagine realistă și dură a vieții mafiei, va prezenta relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă.

Potrivit unui comunicat al postului, „Groapa” va putea fi urmărit „în curând pe PRO TV și VOYO”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton