Homepage  / Vedete româneşti

Cine sunt actorii din „Bravo, tată!”, serialul de comedie de la Antena 1

Cine sunt actorii din „Bravo, tată!”, serialul de comedie de la Antena 1
21

de Roxana Mirea,

Iată cine sunt actorii din „Bravo, tată!”, serialul de comedie de la Antena 1. Iată ce spun protagoniștii despre proiect. Distribuția serialului s-a mărit recent cu noi membri. 

Despre ce este vorba în serialul „Bravo, tată!” 

Comedia „Bravo, tată!” îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. 

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.  

Fanii producției sunt invitați să se pregătească pentru o nouă doză de amuzament, odată cu sezonul 2 din serial, alături de cei patru protagoniști. 

Cine sunt protagoniștii „Bravo, tată!” de la Antena 1 

Cosmin Natanticu este Flavius în „Bravo, tată!” 

Cosmin Natanticu îl interpretează pe Flavius în serialul „Bravo, tată!”, de la Antena 1.  

Personajul meu e un tătic casnic, care face de toate în casă, calca, spală, duce copiii la şcoală şi este şi destul de „încălecat” şi de fosta, şi de actuala. Mă ştiam cu ceilalţi protagonişti, cred că sunt singurul care îi ştia dinainte pe toţi ceilalţi; sunt catalizatorul între tătici!”, a glumit actorul, care mai spune: „ştiu că pare clişeistic, dar râdem mult pe platoul de filmare. Totodată, trebuie să spun că este şi greu, avem şi momente dificile, a trebuit să filmăm şi pe caniculă, şi noaptea pe friguleţ, şi în tot felul de contexte dubioase, pe care abia aştept să le descoperiţi. Dar încercăm să facem haz de necaz, să ne păstrăm energia bună, ca lucrurile să iasă cât mai bine!”, spunea Cosmin Natanticu, înainte de premiera primului sezon din serial.  

Șerban Pavel este Emil în „Bravo, tată!” 

Șerban Pavel îl interpretează pe Emil în serialul „Bravo, tată!”, de la Antena 1. 

Șansa de a face parte dintr-o producție de televiziune de asemenea anvergură nu îi iese în cale unui tânăr actor atât de des, așa că am tratat lucrurile cu seriozitate încă de la aflarea acestei fericite vești. Oamenii care lucrează la serialul ăsta au un vibe bun, am simțit asta încă de la casting. Serialul ăsta este, pentru mine, o poveste de prietenie, pe care o privesc din două perspective: prima, cea a lui Emil, personajul pe care îl joc și care, mulțumită lui Gioni, Mario și Flavius, trece peste o perioadă grea din viața lui; a doua, a mea, pentru că perspectiva ca acest serial să-mi aducă trei noi prieteni, pe Răzvan, Liviu și Cosmin, m-ar bucura foarte mult. Sigur că le cunoșteam și le urmăream carierele de foarte mult timp, dar nu ne întâlnisem (doar cu Cosmin am avut norocul să lucrez puțin înainte).  

 Sunt colegi buni, mă distrez cu ei, sunt foarte profesioniști și abia aștept să-i revăd pe platou”, povestea Șerban Pavel.  

Liviu Vârciu este Mario în „Bravo, tată!” 

Liviu Vârciu îl interpretează pe Mario în serialul „Bravo, tată!”, de la Antena 1. 

În viața reală am trecut prin multe situații pe care voi le veți vedea în serial. Cred că pot să fiu o sursă de inspirație pentru scenariști! Îmi place foarte mult proiectul, e scris foarte bine, iar castul e…perfect! Să joc cu Fodor și cu Natanticu, care sunt prietenii mei de atâția ani, pare ceva super natural și cred că toată chimia dintre noi o vor simți și telespectatorii”, spunea Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și Răzvan Fodor, în serialul „Bravo, tată!”

Răzvan Fodor este Gioni în „Bravo, tată!” 

Răzvan Fodor îl interpretează pe Gioni în serialul „Bravo, tată!”, de la Antena 1. 

Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj, de data asta sunt patru, gașca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie! Cu ocazia acestui proiect l-am cunoscut și pe Ștefan Pavel, un băiat nemaipomenit și un super actor. Despre personajul meu pot să vă spun că e o combinație de tot ce vedem azi în online și la tv și nu ne place”, povestea Răzvan Fodor. 

Cine sunt actorii secundari din „Bravo, tată!” 

Diana Cavallioti este Dana în „Bravo, tată!”

Din producția serialului face parte și actrița Diana Cavallioti, cunoscută, mai ales, pentru cariera în teatru.

Lucrurile frumoase vin atunci când ești pregătit să le îmbrățișezi, așa că mi-am zis ,,de ce nu?”, atunci când mi s-a propus să joc rolul Danei în producția „Bravo, tată!”, iar cu această formulă magică, pentru mine, începe distracția. Și a început de ceva timp, e absolut extraordinar, lucrez cu oameni cu care nu mi-am închipuit vreodată că voi lucra, sunt surpinsă și într-o continuă admirație, încă de când am început. Cred că, dintre tătici, mi-am mai intersectat drumurile, oarecum, doar cu Natanticu. N-aș vrea să mă laud cu distracția de la filmări, pentru că sper să se vadă pe ecran cât de bine ne simțim împreună”.

Despre Dana, soția lui Mario, Diana mărturisește că ,,este personajul de care m-am îndrăgostit iremediabil, e genul infinit ofertant. Nu am jucat genul ăsta de personaj în film și mă bucur că pot să îmi dau cu stângul în dreptul, încercând tot felul de lucruri: e un teren de joacă nesperat și sper că îi dau Danei exact ceea ce îmi dă și ea mie în fiecare zi de filmare: bună dispoziție!”.

Diana Cavallioti se alătură distribuției „Bravo, tată!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Ana Odagiu este Cristina, în „Bravo, tată!”

Actriţa şi cântăreaţa Ana Odagiu face parte din producția românească „Bravo, tată!”. Despre Cristina, personajul pe care îl interpretează, actrița povestește că ,,este unul ciufut și jucăuș. Și vrea copii. Mi s-a dat liber de la producție să fac un copil în viața reală. Au zis că ar fi tare potrivit pentru personajul meu” declară Ana Odagiu.

Echipa de filmare e absolut minunată. Mă simt în largul meu și asta e atmosfera de care am nevoie atunci când lucrez. Îi stiu pe toti tăticii; pe Natanticu îl cunosc de o viață, de pe vremea facultății; pe Ștefan Pavel, tot de pe-atunci; pe Fodor l-am întâlnit la multe evenimente și a fost unul dintre oamenii cei mai faini pe care i-am întâlnit la Splash! Vedete la apă, acolo unde adrenalina era maximă și unde aveam nevoie de sprijin și de generozitate, lucruri pe care atât Natanticu, care era în juriu, cât și Fodor, care era prezentator, ne-au oferit-o. Cu Liviu m-am întâlnit în cateva emisiuni tv, deci, cum spuneam, îi știu pe toti tăticii. M-am bucurat enorm să mă întâlnesc și cu Diana Cavallioti pe platourile de filmare”, povestea acrița înainte de premiera serialului.

cine-este-ana-odagiu-noua-actrita-din-distributia-bravo-tata-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 21

Andreea Perju este Angelica în serialul „Bravo, tată!” 

Andreea Perju o întruchipează pe Angelica, un personaj spumos, despre care actriţa spune: „Angelica este directoare de grădiniţă, mamă de fată şi fosta soție a lui Flavius (n.r. Cosmin Natanticu). Aceasta  simte o mare satisfacție când îl chinuie pe fostul soț și profită de orice moment să își bage “coada” în relația lui cu Cristina (n.r. Ana Odagiu), actuala soție. Angelica este hotărâtă, sigură pe ea, n-o sperie nimic și reușește să obţină orice îşi pune în cap, chiar dacă, uneori, recurge la mici ameninţări sau șantaj, fie el şi emotional!”.

Andreea Perju joacă în serialul „Bravo, tată!”. Ce personaj interpretează (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 21

Alina Mîndru este Crenguța în „Bravo, tată!” 

Alina Mîndru joacă în „Bravo, tată!”. Despre rolul din noul serial de comedie de la Antena 1, actrița spune că i-a adus multe motive de bucurie.

De obicei, când primesc vești bune, mă bucur, iar vestea că am luat proba a fost una foarte bună. Iar dacă la început mă bucuram că o să lucrez la un proiect fain care e și de lungă durată, acum am mult mai multe motive. Până la urmă, asta e cheia succesului, nu? Să te bucuri de ceea ce faci, dezvăluie actrița, care, în serial, o interpretează pe Crenguța, educatoarea grădiniței sunt înscriși copiii celor patru tătici.

Crenguța este o femeie naivă, sensibilă, copilăroasă, dar care știe foarte bine cum să-și ducă țelul la bun sfârșit. Este genul de persoană care nu acceptă un refuz și, de multe ori, mă uimesc foarte tare alegerile pe care le face și hotărârea ei de neclintit, dar mă și distrează teribil”, povestește Alina.

Cine este Alina Mîndru, noua actriță din „Bravo, tată!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 21

Romică Țociu joacă în „Bravo, tată!” 

Romică Țociu s-a alăturat echipei serialului de comedie Bravo, tată!, unde joacă rolul unui familist convins, ce încearcă să facă puțină ordine în viețile haotice ale celor doi copii ai săi.

Am primit cu mare bucurie vestea că mă voi alătura distribuției serialului Bravo, tată!, pentru că de mult timp mă gândeam că mi-ar plăcea să joc într-un serial de comedie. Rolul meu este unul de tată și bunic, așa că nu mi-a trebuit prea mult timp să mă pregătesc, pentru că, și în viața reală, am copii și nepoți’’, declară actorul. 

Despre experienţa sa pe platoul de filmare de la Bravo, tată!, Romică dezvăluie: „M-am bucurat că am găsit în distribuție foarte mulți prieteni, iar aici vorbesc despre Liviu, despre Natanticu, despre Fodor, joc alături și de Ana Odagiu, cu care, la fel, am o relație extraordinară. În momentul în care am citit textul, mi s-a părut interesant; rolul meu fiind acela de familist convins, iar în familiile celor doi copii ai mei din serial e un dezastru total. Ce să mai, suntem o gașcă foarte mișto, iar rolul meu va crește exponențial cu fiecare episod și le mulțumesc celor care s-au gândit la mine. Și, ca să înglobez toată cariera mea, spun doar atât: comedia continuă!”, povestește Romică Țociu despre rolul său în serialul de comedie.    

romica_tociu_4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 21

Laura Cosoi este Letiția în „Bravo, tată!” 

Laura Cosoi se alătură producției românești Bravo, tată!.

Apreciată de un public larg pentru prestațiile sale în diferite roluri, Laura Cosoi mărturisește: „Mi am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo,tată! și că s-au gândit că mă potrivesc în această formulă. Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini. De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afara momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria”.

Despre Letiția, un personaj cu adevărat captivant, actrița declară: ,,Sunt fericită că pot juca într-un serial de comedie, mi se pare că mi se potrivește acest gen, iar de data aceasta interpretez un personaj cu care nu m-am mai întâlnit, ca profil, până acum. Este vorba despre Letiția, o femeie captivantă, orientată spre spiritualitate, spre lumea energiilor, care sunt, acum, foarte la modă. Vorbim, așadar, despre un personaj pe care a trebuit să-l analizez și să-l învăț, treptat. Vreau să las publicul să descopere acest personaj și abia aștept să văd cum va fi primită Letiția în sufletul iubitorilor serialului și mă bucur că am această șansă minunată de a face parte din această echipă”.

Laura Cosoi joacă în „Bravo, tată!”. Primele declarații despre personajul ei din serialul de la Antena 1 (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 21

Sursa Foto: Antena 1

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton