Homepage  / Cinema / Vedete străine

Daniel Craig predă ștafeta. Cine sunt actorii care l-ar putea interpreta pe viitorul James Bond

Daniel Craig predă ștafeta. Cine sunt actorii care l-ar putea interpreta pe viitorul James Bond

de Roxana Mirea,

Începută cu „Dr. No” în 1962, seria inspirată de romanele lui Ian Fleming încântă spectatorii de aproape șase decenii. „Nu e vreme de murit” / „No Time to Die” este filmul care încheie aparițiile lui Daniel Craig în rolul agentului 007. Acum că Daniel Craig a predat ștafeta, fanii se întreabă cine va fi actorul care îl va interpreta pe James Bond în continuare, scrie hollywoodlife.com.

Rolul agentului 007 a fost interpretat, până acum, de cinci actori (Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și, nu în ultimul rând, Daniel Craig), de-a lungul a 25 de filme.

Chiar dacă nu a fost făcut niciun anunț oficial în legătură cu cine va fi actorul care îl va interpreta pe James Bond în continuare, fanii deja au început să poarte tot felul de discuții pe acest subiect. Există, de asemenea, multe discuții despre diversificarea rolului. Iată 7 dintre actorii care l-ar putea interpreta pe James Bond în viitor.

Sam Heughan

Sam Heughan, în vârstă de 41 de ani, a devenit cunoscut datorită personajului James Fraser din serialul „Outlander” / „Străina”. Acesta ar putea să îl înlocuiască pe Daniel Craig și să fie viitorul agent 007, mai ales pentru că el chiar a dat o audiție pentru rolul din „Casino Royale”, din 2006. Chiar dacă și a da o audiție pentru un asemenea rol este o onoare, Sam Heughan a recunoscut că nu a fost chiar pregătit la vremea respectivă. „A fost o experiență minunată și nu m-am simțit chiar în apele mele”, a spus Sam Heughan pentru Parade. 

De asemenea, actorul a mărturisit că se simte pregătit acum să fie viitorul James Bond. „Mă simt destul de capabil să fac asta. Mi-ar plăcea să am oportunitatea să-mi arunc pălăria în ring”, a mai spus el.

Idris Elba

De-a lungul timpului, fanii și-au dorit ca Idris Elba, în vârstă de 49 de ani, să preia numele de cod 007, iar actorului clar i-a plăcut să pună paie pe foc. Atunci când fanii au început să-și exprime dorința ca el să primească rolul lui James Bond în 2014, Idris Elba a scris pe Twitter că se bucură că fanii lui sunt de părere că se află într-o condiție fizică bună.

„N-ar trebui ca agentul 007 să fie arătos? Mă bucur că voi credeți că am o șansă!”, a scris actorul pe Twitter.

Postările lui nu s-au oprit aici. În anul 2018, acesta a postat un selfie împreună cu civintele: „Numele meu este Elba. Idris Elba”. Descrierea lui a fost inpirată din celebra replică a lui James Bond. În timp ce fanii vor să îl vadă pe actor în rolul agentului 007, acesta a exclus posibilitatea.

„Nu, nu o să fiu James Bond”, A spus Idris Elba, în octombrie, pentru ITV.

Lashana Lynch

Lashana Lynch, în vârstă de 33 de ani, deja a făcut istorie, fiind prima femeie de culoare care a preluat numele de cod 007. S-a dezvăluit că personajul ei din „No Time to Die”, Nomi, va fi succesorul lui James Bond. Acum că Daniel Craig nu va mai interpreta celebrul personaj și dacă povestea din filmele sale va rămâne neschimbată, Lashana Lynch, cu siguranță, va putea face ca această poveste să continue din postura unui nou agent 007.

Tom Hiddleston

Un alt candidat al fanilor pentru rolul lui James Bond este Tom Hiddleston, în vârstă de 40 de ani. S-a mai zvonit și în trecut că actorul ar putea face parte din franciză. Totuși, o sursă apropiată de producătorul Barbara Broccoli a declarat pentru Page Six, în 2017, că ea nu l-a considerat pe Tom Hiddleston potrivit pentru rol.

„În plus, Barbara Broccoli nu-l place pe Tom Hiddleston. Este puțin cam prea arogant și nu destul de dur pentru a-l interpreta pe James Bond”, a declarat sursa.

Chiar dacă nu era potrivit pentru rol în 2017, fanii au militat în continuare pentru Tom. Actorul a fost întrebat din nou, în aprilie, într-un interviu pentru Empire Magazine, despre zvonurile potrivit cărora ar fi următorul agent 007.

„Ce pot să vă spun mai mult decât știți deja”, a spus Tom Hiddleston, când a fost întrebat despre speculații via Independent. „Este interesant că dintr-odată am devenit foarte conștient de ceea ce spun, nu-i așa?”

Henry Cavill

După ce l-a interpretat pe Superman, Henry Cavill (38), prezintă interes pentru a prelua rolul lui James Bond, acum că Daniel Craig s-a retras. De asemenea, Henry Cavill mai este cunoscut și pentru rolul lui Geralt of Rivia, din serialul „The Witcher”.

„Dacă Barbara [Broccoli] și Michael [G. Wilson] sunt interesați ca eu să fac parte din filmele lor, atunci voi avea cu bucurie această discuție, iar asta ar fi ceva ce aș fi foarte dornici să explorez mai departe”, a spus Henry Cavill via Cinemablend.

Regé-Jean Page

Devenit celebru după rolul protagonistului Simon Basset din serialul Netflix „Bridgerton”, fanii lui Regé-Jean Page (31 de ani) și-ar dori să-l vadă în rolul lui James Bond. Actorul a spus că este incitat, dar și un fel de „ritual de trecere” pentru actorii englezi să se zvonească despre ei că vor fi agentul 007, însă nimic nu este stabilit.

„Ah, cuvântul cu B. Cred că dacă ești englez și faci ceva notabil, ceva ce oamenii remarcă, atunci oamenii vor începe să vorbească despre asta”, a spus Regé-Jean Page, în aprilie 2021, pentru Mirror. „Cred că normal și sunt flatat să mă aflu în categoria britanicilor pe care oamenii au observat-o.”

Tom Hardy

Tom Hardy a fost din nou favoritul caselor de pariuri în ceea ce privește actorul care al trebui să-l succeadă pe Daniel Craig în rolul lui James Bond după „No Time to Die”. Tom Hardy ar urma să fie viitorul James Bond, preluând râvnitul rol al agentului 007 de la Craig, scriu cei de la DailyMail. Potrivit aceleiași surse se pare că actorul din „Venom” ar fi dat deja proba pentru rolul lui James Bond anul acesta, în luna iulie. Nu se știe sigur dacă celebrul actor va fi următorul James Bond, însă cert este că își dorește rolul de câțiva ani de zile.

„Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, declara Hardy într-un interviu din 2015.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton