Homepage  / Seriale americane

Cum arată noua generație de stagiari din „Anatomia lui Grey”. Cine sunt actorii care apar în sezonul 19

Cum arată noua generație de stagiari din „Anatomia lui Grey”. Cine sunt actorii care apar în sezonul 19

de Cătălina Matei,

În octombrie, ABC va difuza cel de-al 19 lea sezon al celebrului serial „Anatomia lui Grey”, iar fanii producției așteaptă cu nerăbdare să afle ce se va întâmpla cu personajelor lor favorite. Deja s-a scris că vedeta serialului Ellen Pompeo va avea un număr redus de apariții, prin urmare e loc și de „fețe” noi, care au fost deja anunțate. Cel puțin o parte dintre ele. Despre cine este vorba?

Unul dintre veteranii serialului „Anatomia lui Grey”,, actorul James Pickens Jr., cel care îl interpretează pe doctorul Richard Webber în producția celor de la ABC, a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie specială. El apare alătrui de noii „stagiari” pe care personajul său îi va instrui la Spitalul Grey-Sloan Memorial în noul sezon.

În imaginea postată, James Pickens Jr., în vârstă acum de 67 de ani, apare alături de actorii care s-au alăturat distribuției, și anume Niko Terho, Adelaide Kane, Midori Francis, Harry Shum Jr. și Alexis Floyd.

Să le urăm un călduros bun-venit noilor interni din familia Grey, entuziasmați de sezonul 19”, a scris „veteranul” Pickens Jr. în dreptul imaginii postate. De atlfe, James joacă în „Anatomia lui Grey” încă din 2005, când a fost difuzat primul episod.

Ellen Pompeo se retrage treptat din „Anatomia lui Grey”

Vedeta emblematică a serialului își pregătește ușor, ușor viața de după „Anatomia lui Grey”, serial în care o interpretează de 17 ani pe protagonista Meredith Grey. Deși are rolul principal în drama medicală difuzată și la noi, Ellen Pompeo (52 de ani) va apărea în doar 8 episoade din cele 22 ale sezonului 19 al dramei medicale, pentru că a semnat deja să joace și să producă seria „Orphan” de la Hulu.

Serialul va adapta filmul „Orfana” (disponibil pe Netflix), din 2009, cu Vera Farmiga, Isabelle Fuhrman și Peter Saarskaard, a filmului din 2009, bazată pe povestea adevărată a Nataliei Grace, născută în Ucraina, ai cărei părinți adoptivi din S.U.A. susțineau că este un sociopat adult care se preface a fi un copil.

Și în ultimele două sezoane din „Anatomia lui Grey” Ellen Pompeo a apărut mai puțin (fie personajul ei era în comă, fie plecat în Minnesota), iar discuțiile despre apariția ei și în sezonul 19 au debutat în ianuarie, când nu se știa dacă sezonul 19 va fi ultimul pentru ea sau pentru serial (nici acum, o decizie în acest sens nu a fost luată). În cele din urmă, ea a semnat pentru doar 8 episoade și nici nu se știe dacă va pune voce la toate cele 22 (Meredith este naratorul poveștii).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton