; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine să fie noua Bebeluşă a Cârcotaşilor

Cine sunt finalistele pentru postul de Bebeluşă | FOTO

23 May 2013

În ediţia de ieri a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor', le-aţi cunoscut şi le-aţi putut vedea dansând pe cele patru finaliste ale casting-ului pentru noua Bebeluşă, cea care îi va lua locul Cristinei începând din această toamnă. 

Crina Gavrilă, Oana Bindea, Roxana Niculae şi Alexandra Gherase au reuşit să convingă juriul de la preselecţii că sunt pregătite să se alăture echipei „Cronicii Cârcotaşilor'.

img_8883

Picture 1 of 4

Crina Gavrilă are 20 de ani şi este studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Hyperion. Nu are experienţă în dans, dar îşi doreşte o carieră în acest domeniu.

Oana Bindea are 23 de ani, a absolvit Facultatea de Management din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, iar în prezent urmează cursurile unui Master în Jurnalism Comunicare Mediatică şi Publică. A făcut 5 ani de dans şi gimnastică ritmică şi un an dans sportiv, iar doi ani a însoţit-o pe Oana Ioniţă în Ibiza.

Roxana Niculae are 21 de ani şi a urmat cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice. A făcut 10 ani de dans modern, iar în ultimii 5 ani a colaborat cu diferiţi artişti din România, printre care şi Matteo.

Alexandra Gherase are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, precum şi un Master în Jurnalism, la Universitatea Spiru Haret. A făcut Liceul de Coregrafie din Constanţa şi a colaborat, de-a lungul timpului, cu majoritatea artiştilor de pe piaţa muzicală din România. Printre aceştia s-au numărat Morandi, Deepcentral, Narcotic Sound & Christian D., Inna, Alex Velea şi Andra, pe care i-a însoţit atât în concerte cât şi în emisiuni TV, având apariţii chiar şi în videoclipurile lor.

Mihai Găinuţă, Bebeluşele Ioana şi Cristina şi Dezbrăcatu aka Gogu din Paşcani le-au ales pe cele patru finaliste, însă decizia finală aparţine telespectatorilor, fanilor emisiunii de la Prima TV, care îşi pot vota preferata pe pagina de Facebook a „Cronicii'. Candidata care va acumula cel mai mare număr de voturi va deveni noua Bebelusă a Cârcotaşilor de la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare