Homepage  / Vedete româneşti

Gabriela Cristea a fost înlocuită temporar la „Mireasa – Capriciile iubirii”. Cine prezintă acum emisiunea: „Hai odată! Hai fă-te bine!”

Gabriela Cristea a fost înlocuită temporar la „Mireasa - Capriciile iubirii”. Cine prezintă acum emisiunea: „Hai odată! Hai fă-te bine!”
10

de Cristina Țapu,

Gabriela Cristea a fost înlocuită temporar din emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii” de la Antena Stars din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă și din cauza cărora a ajuns în mijlocul nopții la spital. Cu cine a fost înlocuită Gabriela până se va recupera complet.

Pe data de 22 ianuarie, Simona Gherghe a luat locul Gabrielei Cristea în emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”. Gabriela Cristea a fost înlocuită în emisiunea de la Antena Stars pentru câteva zile din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat chiar înainte debutului noului sezon al emisiunii.

Cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea la „Mireasa – Capriciile iubirii”

A doua zi, Paula Chirilă a fost prezentă în cadrul emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii”, ea ocupând temporar locul Gabrielei Cristea la Antena Stars. Actrița a transmis și un mesaj către prezentatoarea aflată încă acasă, în proces de recuperare.

gabriela-cristea-prezentatoareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Gabi, am auzit că nu te simți prea bine, chiar sincer îmi pare rău, vreau și eu să stau liniștită pe canapea și să stai tu acolo pe fotoliul tău, da? Să-ți vezi tu de emisia ta și eu să mai stau aici să mai râd cu fetele.

Hai odată! Hai fă-te bine! (…) Fă-te bine, ia medicamente ce iei tu acolo, bea ceiuțul. Ai nevoie de ceva? De un prosecco să-ți aducem? Niște prăjituri, niște ceva”, a fost mesajul pe care l-a transmis Paula Chirilă.

Gabriela Cristea a reacționat imediat la mesajul scris de către cea care o înlocuiește și i-a oferit un răspuns amuzant: „Paula, da, lasă că paharul ăla de prosecco îl dau eu, numai să mă fac bine, știi cum e”.

Gabriela Cristea a ajuns la spital în mijlocul nopții

Gabriela Cristea a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online că a fost nevoită să se interneze în spital. În miezul nopții, ea s-a trezit cu o stare de rău severă, cu febră și dureri generalizate în corp. Îngrijorată, vedeta a decis să meargă imediat la spital pentru a primi cele mai bune îngrijiri.

Chiar dacă nu a oferit detalii despre natura problemelor de sănătate, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii că starea ei nu era una prea bună. Medicii au intervenit rapid, iar Gabriela se simte mai bine în acest moment, însă va avea nevoie de o pauză de câteva zile pentru a se recupera complet. Ea speră ca săptămâna viitoare să-și poată relua activitățile profesională și să apară pe micul ecran, spre bucuria fanilor.

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea – Paula Chirilă – Antena

Citește și:





Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton