; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine ne reprezintă la MTV EMA Madrid?

21 September 2010

Inna, Connect-R, Dan Bălan, Deepcentral şi Edward Maya sunt cei cinci artişti nominalizaţi la Best Romanian Act'. Cel care adună cele mai multe voturi pe site-ul  ema.mtv.ro va reprezenta România pe 7 noiembrie în Caja Magica la Madrid, la gala premiilor MTV Europe Music Awards.

Inna a devenit un nume important datorită primului ei single, Hot', care a ajuns să fie difuzat în întreaga Europă. Piesele care au urmat, Love' şi Deja vu', s-au bucurat şi ele de succes. În 2009, Inna a lansat hitul Amazing', care a ocupat prima poziţie în topurile mai multor ţări şi cu care va concura pentru a câştiga şi în acest an premiul Best Romanian Act'.

În timp ce Dan Bălan a cucerit fanii din România şi din afară cu piesa Chica Bomb', Connect-R mizează pe single-ul Burning Love'.

Piesa celor de la Deepcentral, In Love', a fost pe prima poziţie în topul Nielsen timp de şapte săptămâni şi a devenit cel mai difuzat single pe staţiile de radio din România în 2010.

Renumitul producător Edward Maya a lansat primul său single din postura de compozitor cântăreţ şi producător alături de Vika Jigulina. Single-ul Stereo Love' s-a aflat pe prima poziţie în topurile din  Estonia, Franţa, Irlanda, Spania şi Suedia. Edward Maya se poate lăuda că are mai multe vizionări pe Youtube decât artiste precum Rihanna sau Leona Lewis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare