Homepage  / Vedete româneşti

Cine moștenește întreaga avere a Ronei Hartner. Artista și-a făcut testamentul în urmă cu câteva luni

Cine moștenește întreaga avere a Ronei Hartner. Artista și-a făcut testamentul în urmă cu câteva luni
17

de Roxana Mirea,

Actrița și cântăreața Rona Hartner, care a murit în cursul zilei de joi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani, și-a făcut testamentul, la îndemnul medicilor. Iată cine moștenește întreaga avere a Ronei Hartner. 

Cine moștenește averea Ronei Hartner 

Rona Hartner, care a murit în cursul zilei de joi, 23 noiembrie, a avut un singur copil, din căsnicia cu fostul soț, Rocco Sedano, de care a divorțat în anul 2008. Rita Sumalya are 15 ani și este unica fiică a artistei. La un moment dat, artista a explicat care este semnificația numelui ales pentru fata ei.  

Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumalya care înseamnă „lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume”, spunea artista. 

După ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4, Rona a povestit cum o susținea fiica ei. „Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație”.

Starea ei de sănătate era atât de gravă, încât toți medicii o îndemnau să își facă testamentul. Acum câteva luni de zile, Rona Hartner a fost la notar cu fiica ei și i-a lăsat adolescentei întreaga avere, numind-o unic moștenitor.  

Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a spus artista, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV. 

Cum arată fiica Ronei Hartner. Mesajul pe care artista i l-a transmis Ritei înainte să moară (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Rona Hartner și-a cumpărat o casă Coasta de Azur

Acum ceva timp, Rona Hartner povestea cum a mers în biserică și l-a rugat pe Dumnezeu să îi dea un apartament în capitala Franței. Ulterior, peste ani, ea și-a cumpărat o casă pe Coasta de Azur, în timpul mariajului cu Herve Camilleri. 

Dă-mi și mie un apartament gratis, la Paris, imediat, că m-am îndrăgostit de un băiat. Nu știu unde locuiește, dar, te rog, în cartier la el. Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică eu nu știam să mă descurc. Și zic: Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân. A doua zi, un tip care era născut în aceeași zi cu botezul meu catolic, de Sfânta Agatha, Philippe Rochet, este acum în Rai,… mi-a dat un apartament gratis. Am avut un apartament gratis pe strada perpendiculară cu iubitul meu”, a povestit Rona Hartner în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra’, difuzată pe YouTube. 

Mi-am cumpărat o casă nouă pe Coasta de Azur, pe malul mării. Stau la cinci minute de plajă. Înainte îmi cumpăram foarte multe bijuterii şi când am plecat la Locarno să iau primul meu premiu din carieră, mi-a spart cineva casa şi mi-a luat toate bijuteriile, rubine, safire, diamante albastre… Şi din momentul ăla n-am mai preţuit deloc asta. Am o cruciuliţă la gât, două inele de logodnă şi verigheta – care e cea mai mică. Nu mai dau importanţă!” declara Rona Hartner despre averea ei, în 2019, pentru OkMagazine.

Rona-Hartner-dezvaluiri-despre-casnicia-ei-cu-Herve-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Rita Hartner calcă pe urmele mamei ei 

Rita Hartner a moștenit talentul actoricesc al mamei sale și a jucat deja în mai multe filme. De asemenea, este pasionată și de make-up. Ea a obținut deja prima ei diplomă de make up artist.   

Pe de altă parte, Rita obișnuia să o însoțească pe Rona Hartner la concertele ei.  

Sursa Foto: Hepta, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton