; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine moare la final de sezon în Anatomia lui Grey?

26 April 2012

Fanii serialului cu medici „Anatomia lui Grey' (al cărui sezon şapte este difuzat marţea de TVR 1) au motive de îngrijorare. Creatoarea producţiei, Shonda Rhimes, a explicat că în ultimul episod al seriei a opta, transmisă acum la americani, unul dintre personajele iubite de public va muri, scrie tvguide.com.

„Mulţi dintre scenariştii noştri plângeau, ceea ce se întâmplă foarte rar. Sunt câteva momente oribile, foarte şocante. Înţeleg alegerea pe care am făcut-o, dar mă sperie reacţia fanilor', a explicat Rhimes, care spune că episodul de pe 17 mai va fi mai rău decât cel în care spitalul a fost atacat de soţul înarmat al unei paciente decedate.

După ce în episodul de pe 10 mai un caz complex îi trimite pe o parte dintre medicii din serial departe de spital (pacientul fiind, poate, chiar unul dintre ei), fanii vor vedea casa de vis a lui Derek (Patrick Dempsey) şi Meredith (Ellen Pompeo), Mark şi Lexie vor împărţi câteva momente frumoase.

Cât despre ultimul episod, fanii nu-şi vor da seama cine revine în sezonul nouă şi cine nu – încă nu se ştie starea contractelor actorilor principali.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare