; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce noutăți aduce serialul „Tânăr şi neliniştit”

21 February 2012

Longevivul serial „Tânăr şi neliniştit', difuzat de Pro TV,  îşi împrospătează echipa de la un sezon la altul, aducând în poveste personaje vechi şi noi.

Serialul se apropie cu paşi repezi de cea de-a 39 aniversare, care are loc în martie, însă până atunci, echipa serialului se împrospătează de la o lună la alta şi scenariştii scriu mereu poveşti noi. Astfel că în episoadele care se filmează acum, Phyllis (Michelle Stanford) îşi întregeşte familia. După ce sora ei, Avery (Jessica Collins) apare în Genoa City, acum vine şi George, tatăl celor două, interpretat de Ken Howard („Dynasty').

Tot în această perioadă vor mai apărea Todd Williams, interpretat de Corbin Bernsen, fiul lui Jeanne Cooper (Katherine) dar şi Hope, interpretată de Signy Coleman.

Actriţa a mai apărut cu ani în urmă în serial, însă a fost nevoită să părăsească distribuţia după ce s-a certat cu Eric Braeden alias Victor Newman. Personajul a mai apărut apoi de câteva ori, însă rolul  a fost interpretat de o altă actriţă.

Însă, în 2008 Signy s-a împăcat cu Braeden, iar apoi a primit din nou oferta de a juca în serial. După o apariţie scurtă, anul acesta personajul lui Hope se întoarce în Genoa City şi va rămâne timp de câteva zeci de episoade.

Citește și:

Ce ne mai pregăteşte „Tânăr şi neliniştit'

Nikki revine în Tânăr şi neliniştit'!

Katherine din Tânăr şi neliniştit' își scrie memoriile

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare