; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Charlie Sheen   2 barbati si jumatate

Cine îl va înlocui pe Charlie Sheen în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”?

09 March 2011

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hârtia de concediere a lui Charlie Sheen  din echipa serialului „Doi bărbaţi şi jumătate', că mai-marii de la CBS, producătoarea show-ului, caută deja înlocuitor pentru dificilul actor.

John Stamos, Rob Lowe şi Matt Dillon l-ar putea inlocui pe Charlie Sheen

În timp ce actorul şochează – în fiecare zi – cu câte o nouă trăznaie sau declaraţie incendiară, producătorii de la „Doi bărbaţi şi jumătate' şi creatorul show-ului, Chuck Lorre, au început deja să caute soluţii pentru viitor (serialul, cea mai populară comedie a postului, este o sursă uriaşă de venituri din publicitate).

În cărţi ar fi, potrivit DailyMail, trei actori: John Stamos (celebru din „Casa plină' şi, mai nou, „Glee'), Rob Lowe (a jucat recent în „Fraţi şi surori', difuzat la noi de Prima) şi Matt Dillon (care l-a încântat pe Lorre cu apariţia sa episodică în sitcomul „Modern Family').

Situaţia este însă departe de a fi clarificată, căci Rob Lowe are un rol într-un serial nou şi oricum e foarte apropiat de familia Sheen (ceea ce înseamnă că se va feri de rol), iar Stamos a scris deja pe Twitter, acum câteva zile:

„Contrar zvonurilor, nu îl voi înlocui pe Charlie Sheen în „Doi bărbaţi şi jumătate'. Martin Sheen mi-a cerut însă să-i devin fiu.'

Situaţia serialului este incertă şi nu se ştie dacă se va întoarce cu un nou sezon, după ce, ulterior atacurilor lui Charlie Sheen la adresa şefilor CBS, producţia a fost suspendată  la sfârşitul lui februarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare