Homepage  / Televiziune

Cine îl va înlocui pe Cătălin Măruță la emisiunea de la PRO TV. Prezentatorul este în doliu

Cine îl va înlocui pe Cătălin Măruță la emisiunea de la PRO TV. Prezentatorul este în doliu
9

de Cristina Țapu,

Cătălin Oprișan va prezenta emisiunea „La Măruță" de la PRO TV, în locul lui Cătălin Măruță, care trece printr-o perioadă dificilă. Prezentatorul se află în doliu, după ce și-a pierdut tatăl în dimineața zilei de 28 august. El va lua o pauză de la televiziune, lăsându-i colegului său responsabilitatea de a gestiona emisiunea în această perioadă atât de dificilă pentru întreaga familie.

Cine-l va înlocui pe Cătălin Măruță la emisiune

Cătălin Oprișan va prelua temporar rolul de prezentator al emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, în locul lui Cătălin Măruță, care traversează o perioadă dificilă după pierderea tatălui său. Oprișan va conduce emisiunea până când Măruță va fi pregătit să revină pe micile ecrane. În aceste momente grele, colegii și prietenii din televiziune îi oferă tot sprijinul necesar și îi sunt aproape așa cum știu mai bine.

Cătălin OprișanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Din păcate, sunt momente în viață pe care nu le putem prevedea și nici controla… și atunci e nevoie de un prieten care să sară în ajutor. Asta voi face și eu astăzi, așa că de la ora 15:00, ne vedem la Măruță unde alături de invitații pe care-i vom avea, vă pregătim 2 ore de relaxare și de voie bună. Între timp, toate gândurile noastre bune merg spre Cătălin și familia lui, care trebuie să fie puternici în aceste zile încărcate emoțional”, a declarat Cătălin Oprișan.

Alături de Cătălin Oprișan, în platou vor fi invitați Crina Abrudan, Iulia Pîrlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV și unii dintre actorii principali ai unui film românesc care se va lansa în următoarea perioadă, iar Dr Marius Sava va veni cu noi informații importante de neratat.

Tatăl lui Cătălin Măruță s-a stins din viață pe 28 august

Cătălin Măruță trece prin clipe dificile și se confruntă cu o durere imensă, aflându-se într-o perioadă de doliu. Prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, el a transmis o postare emoționantă, anunțându-și fanii că tatăl său a încetat din viață.

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!, a fost mesajul pe care Cătălin Măruță l-a scris în dreptul unor imagini în care apare alături de părintele său. Prezentatorul nu a dezvăluit care a fost cauza decesului tatălui și a preferat să păstreze discreția în acest moment dificil pentru întreaga familie.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton