Homepage  / Vedete străine

Cine îl interpretează pe Michael Jackson în filmul biografic despre legendarul artist. „Este straniu cât de mult seamănă”

Cine îl interpretează pe Michael Jackson în filmul biografic despre legendarul artist. „Este straniu cât de mult seamănă”
8

de Roxana Mirea,

Viața lui Michael Jackson a fost una zbuciumată, cu siguranță. Fanii regretatului rege al muzicii pop așteaptă cu nerăbdare filmul biografic, care se va numi simplu „Michael”. Iată ce a mărturisit regizorul Antoine Fuqua despre viitorul film, dar și despre asemănarea izbitoare dintre Michael Jackson și actorul care îl interpretează.  

Jaafar Jackson îl interpretează pe Michael Jackson în filmul biografic 

Viitorul film biografic realizat de Lionsgate despre Michael Jackson va fi o afacere de familie, nepotul regretatului rege al muzicii pop, Jaafar Jackson, urmând să joace rolul principal – iar regizorul Antoine Fuqua spune că asemănarea este „stranie”. 

În timpul unui interviu recent cu EW, regizorul filmului „Equalizer 3” a declarat că a fost „uimit” de modul în care Jaafar, fiul de 27 de ani al fratelui lui Michael, Jermaine Jackson, îl interpretează pe celebrul său unchi. 

„Este straniu cât de mult seamănă cu Michael”, a spus Fuqua. „Sună ca el, dansează ca el, cântă. Este cu adevărat straniu. Graham King, care este un producător fantastic, l-a găsit și mi l-a prezentat, iar eu am fost uimit.” 

Filmul biografic, care se va numi „Michael” și care este în prezent în așteptare pe fondul grevei scenariștilor și actorilor, va spune povestea lui Michael Jackson „așa cum o știm”, a declarat Fuqua, sugerând că nu se va feri de trecutul zbuciumat al superstarului pop și de moștenirea complicată a acestuia.  

Jackson a fost implicat în acuzații de abuz sexual asupra copiilor în anii 1990, pe care le-a negat în totalitate. El a fost judecat pentru molestare sexuală și a fost achitat în 2005. A murit la 50 de ani în 2009, în urma unui stop cardiac cauzat de o intoxicație cu propofol.

„MICHAEL JACKSON” SCENE WORLD MUSIC AWARDS 1996 MONACO TROPHEE „PLAN SERRE”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Întrebat despre modul în care a abordat filmul, Fuqua a spus: „Doar pentru a relata faptele așa cum le știm, despre artist, despre om, despre ființa umană. Știți, cu bune, rele și urâte.” 

„Michael” va avea un scenariu semnat de John Logan, care a semnat „Skyfall”, „Gladiator” și „The Aviator”. Filmul biografic marchează primul rol important în film al lui Jaafar Jackson.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton