; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge (2)

Cine îl înlocuiește pe Jorge la „Vorbește lumea”: „Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă”

28 June 2021

Vara a venit cu forțe proaspete în matinalul care aduce energia la cafea, de luni până vineri, de la 10:30. Cove i-a primit alături de el pe Viviana, Theo Rose, Coțofană și Veverița. Acestora li s-au alăturat până acum Sore și Jorge, timp de câte o săptămână. 

 

Vineri, în ultima zi în gașcă, Jorge a lansat un nou single, 'Dont give up', și i-a provocat atât pe cei din platou, cât și pe cei de acasă să danseze alături de el pe Tik Tok. Finalul emisiunii „Vorbește lumea' a fost unul încărcat de bucurie după frumoasa experiență, dar și de o surpriză muzicală, acesta cântând alături de Vivi, Theo și Veve piesa 'Super femei'.

De astăzi, cea mai tare gașcă a verii are o nouă colegă! Cosmina Păsărin li se alătură celor 5 simpatici pentru a afla alături de ei cele mai interesante informații, pentru a trece împreună cu ei prin cele mai amuzante provocări și pentru a aduce voia bună celor de acasă. 

 

Entuziastă de noua provocare, Cosmina a declarat:

De fiecare dată când am fost prezentă în platoul emisiunii, în calitate de invitat, am simțit energia bună a întregii echipe și tocmai de aceea, vestea că voi face parte din Gașca Vorbește Lumea m-a făcut tare fericită. Este o experiență pe care o voi trăi la intensitate maximă și sunt recunoscătoare pentru că mi s-a oferit această ocazie. Unde-s mulți, distracția crește, așa că vă invităm să fiți alături de noi și să ne urmăriți în fiecare zi!'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare