; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cătălin Măruță

Cine îl înlocuiește astăzi pe Cătălin Măruță la Pro TV

10 February 2021

Cătălin Măruță se află în continuare în carantină însă transmite voia bună chiar de la el de acasă. 

Pentru că din momentul în care a intrat în cele 2 săptămâni de izolare a avut nevoie de înlocuitori, iată că toți prietenii i-au fost alături.

Și pentru că prietenul la nevoie se cunoaște astăzi Andrei Aradits și Monica Bîrlădeanu se vor afla în studioul emisiunii „La Măruță' în rolul de gazde. 

Vestea a fost dată pe rețelele de socializare chiar de frumoasa actriță:

„Ne-a rugat @catalin_maruta pe mine si pe @andreiaradits sa-l ajutam si noi sa prezinte azi emisiunea ca mai are cateva zile de carantina. Noi, ca doi oameni de bine ce suntem, am zis da'. Andreeei, in ce ne-am bagat???? Ne vedem astazi de la 15.00 pe @protv_romania', a scris Monica Birladeanu.

Ne-a rugat @catalin_maruta pe mine si pe @andreiaradits sa-l ajutam si noi sa prezinte azi emisiunea ca mai are cateva…

Publicată de Monica Birladeanu pe Miercuri, 10 februarie 2021

Înainte de începerea emisiunii, Monica recunoaște: 'Cum să nu zic DA!'când m-au sunat cei de La Maruță să prezint emisiunea azi, cât e Cătălin încă în carantină!? Mai ales împreună cu Andrei Aradits, care după 3 sezoane de Vlad, mi-e deja familie. E adevărat, n-am mai prezentat de vreo 3 ani o emisiune de TV, însă așa chef am să fiu eu în sfârșit cea care pune întrebările la Măruță în emisiune…'

Și Aradits e convins că provocarea de astăzi este o bună revanșă pentru toate momentele în care a fost invitat al emisiunii: ' În sfârșit a venit momentul răzbunării: Măruță va mânca sosuri iuți și va răspunde la întrebările pe care le-a pus el diverselor vedete invitate de-a lungul timpului. Sunt hotărât să-l pun în încurcătură, cum și el ne-a pus de fiecare dată când am fost la el. O am aliată pe Monica și împreună vom afla care e butonul care îl va pune pe Cătălin pe „mute'.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare