; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The crown

Cine îi va da viață Prințesei Diana în sezonul 4 al serialului „The Crown”

10 April 2019

Producătorul executiv al serialului „The Crown', produs și difuzat de Netflix, a găsit actrița potrivită care îi va da viață în serial Prințesei Diana.

 

Acesta a anunțat pe Twitter că este vorba despre actrița Emma Corrin. O necunoscută pentru majoritatea cinefililor, tânăra britanică a impresionat prin frumusețea ei și prin asemănarea cu regretata mama a prinților Harry și William. Netflix a transmis un comunicat de presă în care Corrin spune că a fost „extrem de încântată' să se alăture echipei The Crown, un serial care prezintă istoria monarhiei britanice. „Prințesa Diana a fost un simbol, iar efectul ei asupra lumii rămâne profund și inspirator', a spus tânăra actriță.

Regizorul serialului, Peter Morgan, a descris-o pe Corrin ca pe un „talent genial', care i-a „captivat imediat' în timpul castingului. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon al serialului, cel în care apare prima dată Prințesa Diana, vor începe la sfârșitul acestui an, a anunțat Netflix.

 

Până atunci, fanii așteaptă lansarea celui de-al treilea sezon, în care proaspăta câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, Olivia Collman, o va interpreta pe regina Elisabeta a II-a.

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare