; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine îi ia locul lui Salinas: Yáñez, Colunga sau Rulli?

26 October 2011

Jorge Salinas (43 de ani) nu a scăpat de pneumonia de care suferea de ceva vreme. Actorul nu a ascultat de sfaturile medicilor şi pentru că s-a simţit mai bine a ieşit din spital pe propria lui răspundere pentru a mai filma câteva scene la telenovela La Que No Podía Amar', dar şi pentru a se căsători civil cu actriţa Elizabeth Alvarez (ceremonia a avut loc sâmbătă, 15 octombrie).

Mai mult decât atât, tvynovelas.com anunţă că Salinas nici nu s-a lăsat de fumat, iar din această cauză boala a revenit, iar telenovelistul se află din nou în spital, starea lui de sănătate agravându-se.

Lui Jorge i s-a făcut de curând rău pe platourile de filmare şi a fost dus de urgenţă la spital cu masca de oxigen, o sursă prezentă la faţa locului declarând că acesta arăta foarte rău.

Ultimele veşti despre starea lui vin de la cei de la peopleenespanol.com, care spun că actorul se află în prezent la terapie intensivă într-un spital din Ciudad de Mexico. În tot acest timp, prietenul lui Salinas, actorul José Ron, i-a pe toţi fanii de pe Twitter să se roage pentru sănătatea lui.

Cum în piesa de teatru Perfume de Gardenia', în care juca alături de Aracely Arambula, a fost înlocuit cu William Levy, mai rămâne de discutat ce se va întâmpla cu rolul său din telenovela La Que No Podía Amar'.

Regizorul acestui serial, Jose Alberto Castro (iubitul actriţei Angelique Boyer), vrea să-i găsească un nou partener protagonistei Ana Brenda Contreras (Aurora din Teresa'), iar numele vehiculate sunt Eduardo Yáñez (Inimă sălbatică'), Fernando Colunga (Stăpâna') şi Sebastián Rulli (Teresa').

În ultima perioadă, nu doar Jorge Salinas a avut probleme de sănătate. Telenovelista Ninel Conde a ajuns la spital din cauza unei laringite care nu-i dă pace. Actriţa a făcut orice ca să se trateze numai să nu amâne spectacolele de succes pe care le are de când joacă în piesa de teatru Aventurera'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare