Homepage  / Vedete româneşti

Cine i-a schimbat destinul Irinei Rimes. Cum a ajuns de la ASE la Conservator

Cine i-a schimbat destinul Irinei Rimes. Cum a ajuns de la ASE la Conservator
20

de Roxana Mirea,

Irina Rimes este acum una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi și din Republica Moldova, însă nu asta era cariera pe care se pregătea s-o urmeze. Recent, artista a povestit cine i-a schimbat destinul și cum a ajuns dea la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice, deși se pregătea să studieze la Academia de Studii Economice din București. 

Irina Rimes, de la ASE la Conservator 

Irina Rimes a iubit muzica de mică, însă nu se pregătea pentru o carieră de cântăreață. Aceasta era gata să meargă la Academia de Studii Economice din București. Destinul a făcut ca părinții ei să ia la ocazie cu mașina niște profesori de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, care le-au spus părinților Irinei să nu-i strice viitorul, deoarece are talent în muzică. 

„După ce am terminat liceul, planul era să dau la ASE. Țin minte că mergeam cu mama și cu tata la Chișinău să depunem dosarul la ASE și am avut marele noroc să luăm la ocazie niște oameni, care ce să vezi, erau profesori la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Și, la un moment dat, au intrat în vorbă cu părinții mei și le-au zis: „Dar de ce vreți să stricați drumul fetei dacă ea vrea să cânte?”. La un moment dat, în loc să ajungem la ASE, am ajuns la Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice”, a declarat cântăreața pentru digifm.ro

irina-rimesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Ce sacrificii a făcut David ca să fie cu Irina Rimes 

Irina Rimes a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a oferit noi detalii despre relația ei. Irina Rimes a vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut David ca să fie cu ea. Acesta și-a lăsat viața din Franța și a urmat-o pe ea în România.   

„David a avut probleme mari să se ajusteze cu viața de aici. El a lăsat mai mult decât am lăsat eu în relația asta. El a plecat din Franța și s-a mutat aici, chiar dacă nu s-a mutat definitiv. Noi mergem în Franța destul de des. Avem și acolo o casă unde… Facem naveta practic. Problema a fost la el. La mine, viața doar s-a îmbunătățit de când a apărut el pentru că la mine a apărut o țară nouă și, pe deasupra, foarte frumoasă, care a devenit țara mea. 

Iubitul meu e de acolo, vrem să ne facem o viață împreună și trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că Franța este și țara mea. Pentru că el s-a mutat de lângă prietenii lui, de la casa lui, că și-a schimbat rutina și a trebuit să înceapă să înțeleagă și să se obișnuiască cu cultura noastră care este foarte diferită, pentru el a fost mai greu. Pentru mine a fost un salt. De când am învățat franceza, că eu așa m-am cunoscut cu David. Eu nu am învățat franceza pentru că m-am combinat cu David. Eu întâi am învățat franceza și apoi m-am cunoscut cu David”, a mai declarat artista, acum câteva luni.  

irina-rimes-dezvaluiri-despre-relatia-cu-iubitul-ei.-ce-sacrificii-a-facut-david-goldcher-ca-sa-fie-cu-ea-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 20

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton