; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine face show, diseară, la „Vocea României”

19 October 2012

Cum marţi seară, Antena 1 a transmis meciul naţionalei de fotbal cu Olanda, Pro TV-ul a mutat emisiunea pentru această seară de vineri. Dar şi în această seară, Brenciu, Loredana & comp. vor avea adversari redutabili la Antena 1, care difuzează “300 – Eroii de la Termopile” (cu Gerard Butler în rol principal).

Cea de-a patra ediţie a show-ului pregăteşte noi surprize fanilor. Monica Odagiu, actriţa din “Pariu cu viaţa”, vine pe scena de la “Vocea României” în speranţa că va întoarce cât mai multe scaune. În cazul ei, participarea la acest concurs se poate traduce ca o tradiţie de familie.

Anul trecut, sora ei, Ana Odagiu, s-a numărat printre concurenţi, ea făcând parte din echipa Loredanei.

“Ca fost participant, singurul sfat pe care i l-am dat a fost să fie relaxată şi să se bucure de fiecare moment în care cântă, să înţeleagă că acest concurs nu trebuie luat ca un concurs, ci ca un loc cu oameni minunaţi, în care cunoşti lucruri şi ai ocazia să cânţi în faţa multora', a declarat Ana Odagiu ,despre participarea surorii sale, Monica, la „Vocea României'.

Dacă va reuşi Monica să convingă cel puţin unul dintre cei patru antrenori, veţi afla afla azi, 19 octombrie, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare