; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zarug si Lorelei fac echipa in asia express sezonul 4 2021

Cine este Zarug, unul dintre concurenții „Asia Express”, sezonul 4: „Va fi psihotic şi pe alocuri înfricoşător”

20 May 2021

Zarug, pe numele lui complet Mihai Dan Zarug, este unul dintre cei 18 noi concurenți de la „Asia Express', sezonul 4, care se va numi „Drumul Împăraților'. Iată cu ce se ocupă viitorul coleg al lui Lorelei Bratu în show-ul de la Antena 1.

Zarug și Lorelei Bratu nu sunt foarte cunoscuți pe micul ecran, însă sunt două nume celebre în mediul online, scrie Libertatea.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Z A R U G (@zarugtv)


„Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred că va fi the best middle life crisis ever', a spus Zarug despre competiția „Asia Express'.

Zarug a apărut și la „Chefi la cuțite'

Zarug e numele de familie al concurentului, numele lui complet fiind Mihai Dan Zarug. Este designer vestimentar. În urmă cu trei ani, acesta a apărut și la „Chefi la cuțite'. El a venit în fața celor trei jurați Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu pe tocuri.

În mediul online, Zarug e însă foarte activ. Are 6.600 de următori. Peste 1.800 de postări a realizat pe cunoscuta rețea de socializare până la momentul acesta. Cochetează și cu muzica: s-a filmat recent în timp ce cânta mai multe melodii.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Z A R U G (@zarugtv)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare