Homepage  / Vedete româneşti

Zannidache, câștigătorul „Survivor All Stars”, ascunde o poveste tragică de viață. A avut o copilărie de coșmar, iar Alex Velea l-a făcut celebru

Zannidache, câștigătorul „Survivor All Stars”, ascunde o poveste tragică de viață. A avut o copilărie de coșmar, iar Alex Velea l-a făcut celebru
22

de Cristina Țapu,

Zannidache a fost desemnat câștigătorul emisiunii „Survivior All Stars România” și este concurentul care va reveni în România mai bogat cu 100.000 de euro. Zanni ascunde o poveste dureroasă de viață, iar copilăria acestuia a fost una foarte dificilă.

Zannidache are o poveste cutremurătoare de viață

Zannidache are 26 de ani și o poveste de viață cutremurătoare. A fost abandonat încă de mic într-un orfelinat și a fost obișnuit să trăiască cu multe lipsuri materiale și într-un mediu în care i-a lipsit afecțiunea.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, povestea Zannidache.

Alex Velea l-a făcut celebru pe Zannidache

În spatele imaginii de „tip dur”, cu numeroase tatuaje, Zannidache ascunde o poveste de viață absolut impresionantă. Câștigătorul „Survivor All Stars ” s-a născut pe 20 septembrie 1998 și a crescut într-un orfelinat. Toate aceste experiențe dure trăite până acum l-au ajutat să devină un luptător. În prezent, tânărul se bucură de un succes profesional și are un număr impresionant de fani.

Având experiență în diverse domenii, Zanni și-a dat seama că muzica este adevărata sa pasiune și calea pe care dorește să o urmeze. Prin urmare, la un moment dat, și-a adunat curajul și i-a scris lui Alex Velea. Talentul său l-a impresionat pe acesta din urmă, care l-a sprijinit să își lanseze cariera în industria muzicală.

Cu toate acestea, el și Alex Velea nu-și mai vorbesc de ceva timp, deși Zanni recunoaște că Alex Velea îi mai telefonează din când în când pentru a-l întreba ce mai face și cum se mai simte.

Zanni spune că nu a simțit niciodată o conexiune cu Golden Boy Society, studioul de înregistrări deținut de Alex Velea. În plus, Zanni a avut mai multe conflicte cu restul băieților de la Golden Boy, iar Alex Velea era nevoit să intervină întotdeauna pentru a apalana situația.

Sursă foto: Instagram Zannidache – Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton