Homepage  / Televiziune

„Românii au talent”2024. Cine este Violeta Botezatu, concurenta care a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu

„Românii au talent”2024. Cine este Violeta Botezatu, concurenta care a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu
4

de Cristina Țapu,

Cea mai recentă ediție a emisiunii „Românii au talent” a adus telespectatorilor un nou moment inedit și un nou Golden Buzz. Povestea muzicală a Violetei Botezatu, câștigătoarea Golden Buzz, din seara de 1 martie, este una care nu poate lăsa pe nimeni indiferent.

Cine este Violeta Botezatu, concurenta care a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu

Artista, în vârstă de 40 de ani, originară din Chișinău, a început să exploreze lumea muzicii la vârsta de 7 ani, când a fost înscrisă de părinții săi la o școală locală pentru a studia acordeonul, conform informațiilor furnizate de ProTV.

Violeta-Botezatu-golden-buzz-Andi-Moisescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

După doar un an, talentul ei remarcabil a fost evident, fiind îndrumată să se alăture unui liceu de muzică, unde a dedicat 12 ani studiului pianului, cobzei și altor discipline muzicale.

Cu o sete formidabilăde cunoaștere, artista a continuat să-și perfectioneze abilitățile, urmând cursuri la Conservatorul din Chișinău, specializându-se în cobză și pian. La vârsta de 30 de ani, determinată să-și extindă orizonturile muzicale, s-a înscris la prestigiosul Conservator din Veneția, concentrându-se asupra canto-ului academic.

În anul 2020, Violeta s-a întors în Moldova și a demarat un proiect muzical solo. În prezent, ea îndeplinește rolul de profesoară de cobză la Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău și este foarte iubită de către elevi.

Doamna Violeta, trebuie să recunosc că puține momente de la Românii au talent m-au răvășit așa cum m-a răvășit momentul dumneavoastră, în sensul bun al cuvântului. Nu mi-a fost dat să aud o astfel de voce și o astfel de interpretare până acum, Nu m-am așteptat, mă simt ca lovit de tren”, a mărturisit Mihai Bobonete, după numărul impresionant al concurentei.

Andi Moisescu a trimis-o pe Violeta direct în semifinala concursului

Andi Moisescu a fost atât de impresionant încât a decis să apese butonul de Golden Buzz și să o trimită pe Violeta direct în semifinala concursului.

Mărturisesc că sunt în aceeași stare în care m-ai lăsat din clipa în care ai atins clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri când nu m-am prins încotro te duci. După care am fost vrăjit pur și simplu de timbrul cu care ai atacat Lie Ciocârlie. Practic ai făcut tot ce ai vrut cu noi”, a spus Andi Moisescu înainte de a-i acorda Violetei Botezatu Golden Buzz.

S-au aliniat planetele. Aici avem de-a face cu o apariție cu totul și cu totul aparte. Avea foarte multe din lucrurile care mă mișcă pe mine emoțional. Avea prezență, avea educație, avea rafinament, avea eleganță, avea studiu. Era din zona clasică, dar avea și îndrăzneala de a părăsi rigorile zonei clasice și a te duce în zona de jazz. Avea absolut tot ce mi-aș fi dorit să văd într-u astfel de moment. Impecabil. Este un moment unic în istoria emisiunii”, a completat Andi Moisescu.

Sursă foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton