Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Teona Stavarachi, protagonista serialului „Groapa” de la Pro TV. EXCLUSIV

Cine este Teona Stavarachi, protagonista serialului „Groapa” de la Pro TV. EXCLUSIV

de Vasilica Rogozanu,

Actrița Teona Stavarachi este o actriță tânără, care a obținut primul ei rol important: eroina din serialul „Groapa”. Filmările la noua producție sunt în toi, acesta urmând să aibă premiera în toamnă la Pro TV. Distribuția este plină de nume cunoscute, de la Marius Manole la Emilian Oprea și Monica Bîrlădeanu, dar și de debutanți.

Printre cei care își încearcă norocul pentru prima dată cu un rol important este frumoasa Teona Stavarachi. Ea are rolul principal feminin, Alma, fiind iubita personajului central (Sacha), jucat de Daniel Nuță.

Cum a obținut Teona rolul din „Groapa”

Teona Stavarachi, la lansarea serialului „Groapa”

„Am obținut rolul printr-un casting la care am avut foarte mari emoții, pentru că îmi doream foarte tare să fac proiectul ăsta. Personajul este Alma, această jurnalistă care își dorește să își facă treaba cât mai bine, se aruncă cumva cu capul înainte și nu se gândește prea mult la cât de periculos poate fi un context. Este foarte serioasă și, deși are o anumită naivitate, nu se oprește când simte pericolul și se aruncă în tot felul de situații”, ne-a spus Teona Stavarachi.

Aceasta a mai povestit pentru TVmania că s-a adaptat imediat pe platourile de filmare. „M-am adaptat bine, asta fiindcă echipa e absolut minunată, sunt foarte prietenoși. Am avut emoții mari, evident, fiindcă încep filmările, am învățat textul, eram pregătită 100% de orice, în afară să dau ochii cu asta fizic, dar a fost foarte bine din prima zi”.

Teona Stavarachi, la braț cu Pavel Bartoș

Teona Stavarachi a debutat pe marele ecran în filmul „Ramon”, cu Pavel Bartoș

Teona Stavarachi are 24 de ani, tocmai a absolvit Masterul la UNATC și este originară din Suceava. A început să joace încă din adolescență, cu o trupă de liceu, iar părinții, care nu au nicio legătură cu domeniul, au fost uimiți de alegerea ei și au încercat să o „deturneze” de pe drumul ales. Acum sunt fericiți și mândri de alegerea fiicei lor, ne-a mărturisit ea.

Chiar dacă este la început de drum, iar acesta este primul ei rol important, Teona mai are în CV un punct de reper: filmul „Ramon”, cu Pavel Bartoș, care s-a lansat la începutul anului și a reprezentat debutul ei pe marele ecran.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton