; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este Taher Sonu, unul dintre cei patru experți din emisiunea Căsătoriți pe nevăzute (Pro TV)

Cine este Taher Sonu, unul dintre cei patru experți din emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” (Pro TV)

26 June 2021

Noua emisiune de la Pro TV, „Căsătoriți pe nevăzute', un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea, va avea premiera peste câteva luni.

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche. Cei patru specialiști ai show-ului de la Pro TV sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut), scrie protv.ro

Cine este Taher Sonu, unul dintre cei patru experți de la Căsătoriți pe nevăzute'

Potrivit protv.ro, Taher Sonu este expert în relații, psiholog și autorul celei mai citite cărți de seducție din România. Taher îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu. 

Dragostea este o știință dacă știi să o citești. În cadrul emisiunii eu o să mă focusez exact pe dinamica dintre participanți. O să văd ce se întâmplă între domni și doamne, astfel încât să mă asigur că putem să potrivim perechea perfectă. Vor fi foarte multe joculețe practice și provocări pentru ei, astfel încât să scoată la suprafață cine sunt ei cu adevărat', a declarat expertul în relații, într-un interviu pentru Pro TV Plus.

Totodată, Taher Sonu a avut și un mesaj pentru telespectatori:

Cred că cel mai interesant lucru pentru cei de acasă este că odată ce văd acest lucru, călătoria prin care trec participanții, se pot regăsi pe sine. Pot lua lucruri pe care să le aplice apoi în viața lor, în relația lor, ca să își îmbunătățească calitatea vieții'. 

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare