Homepage  / Vedete străine

Cine este Stormy Daniels, femeia care l-a adus pe Trump în sala de judecată. Fostul președinte american riscă închisoarea

Cine este Stormy Daniels, femeia care l-a adus pe Trump în sala de judecată. Fostul președinte american riscă închisoarea
11

de Cristina Țapu,

Donald Trump își face apariția luni, 15 aprilie, într-un tribunal din New York, acuzat de fals și uz de fals în cazul Stormy Daniels. Este prima dată când un fost președinte american este judecat penal.

Trump, primul președinte american care este judecat penal

Trump este acuzat că și-a manipulat înregistrările financiare pentru a ascunde o plată făcută lui Stormy Daniels, o fostă vedetă de filme pentru adulți, înainte de alegerile din 2016. El riscă până la patru ani de închisoare și o amendă considerabilă, conform presei de peste Ocean.

Procesul istoric al lui Trump, care are loc în timpul campaniei prezidențiale, ar putea să-l transforme într-un infractor condamnat înaintea alegerilor din noiembrie. Cazul lui Trump este unul fără precedent în istoria Statelor Unite ale Americii.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – EDITORS NOTE WARNING NUDITY –  Trump grand jury live updates: Expected indictment in payoff to porn star Stormy DanielsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De luni, 15 aprilie, procesul va începe cu selecția juriului și este estimat să dureze 6-8 săptămâni. Focusul va fi pe o rambursare făcută de Trump fostului său consilier Michael Cohen, legată de tăcerea lui Daniels despre presupusa aventură cu Trump.

Trump este învinuit că a acoperit rambursarea către fostul său avocat Michael Cohen a unei plăți de 130.000 de dolari către Daniels pentru a-i cumpăra tăcerea, înainte de alegerile din 2016. Aceasta trebuia să păstreze tăcerea în legătură cu presupusa lor întâlnire sexuală, care a avut loc în timp ce el era căsătorit cu cea de-a treia soție a sa, Melania.

Cine este Stormy Daniels, femeia a cărei tăcere ar fi fost cumpărată de către Donald Trump

Trump a pledat nevinovat la cele 34 de capete de acuzare pentru falsificarea înregistrărilor fiscale, în scopul ascunderii plății, și neagă întâlnirea. Daniels, cunoscută și sub numele de Stephanie Clifford, a afirmat pe rețelele sociale că se așteaptă să depună mărturie ca martor al acuzării. Avocații lui Trump au încercat fără succes să blocheze mărturia ei.

Donald-Trump-Fara-precedentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

Daniels, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o din cauza fostului președinte american. Într-un documentar lansat pe 18 martie, Daniels a dezvăluit că a fost afectată emoțional de faptul că a fost în centrul scandalului și că a fost adesea ținta atacurilor virulente ale susținătorilor lui Trump pe internet. Cu toate acestea, aceste dificultăți nu au împiedicat-o să se exprime în mod repetat împotriva lui Trump.

Daniels este căsătorită cu o altă personalitate din industria filmelor pentru adulți și are o fiică minoră pe care dorește să o țină departe de lumina reflectoarelor.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton