Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. A mai fost invitat în show-ul culinar. „O să fie cu intrigă, tachinări”

Cine este Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. A mai fost invitat în show-ul culinar. „O să fie cu intrigă, tachinări”
12

de Roxana Mirea,

Antena 1 a anunțat cine sunt noii jurați de la Chefi la cuțite. Cei patru chefi intră în bucătărie pentru a da startul sezonului cu numărul 13. Iată cine este Ștefan Popescu, unul dintre noii jurați de la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1. 

Cine este Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite 

Antena 1 a anunțat cu cine i-a înlocuit pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cele patru nume care vor ocupa scaunele de jurat la „Chefi la Cuțite”.  

Chef Ștefan Popescu nu este străin de show-ul culinat de la Antena 1. El a mai fost invitat să gătească alături de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sau să jurizeze preparatele concurenților din finală.

Acesta și-a descoperit întâmplător dragostea pentru bucătărie, la o vârstă destul de înaintată, însă pasiunea pentru acest domeniul l-a adus rapid în topul celor mai apreciați chefi din România, fiind pentru o perioadă Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din capitală. 

Ștefan Popescu, profesor în arta gastronomiei 

Ștefan Popescu și-a dorit să exploreze și să cunoască mai bine și tot ceea ce înseamnă patiserie, așa că a urmat cursurile 3 stars Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009.   

Pentru a avea o experiență cât mai diversă în bucătărie, timp de câteva săptămâni a lucrat pro bono în restaurantul Belcanto din Portugalia, restaurant deținut de Chef Jose Avilez, cel mai cunoscut și apreciat chef din Portugalia. Belcanto este în fiecare an în top 50 al celor mai bune restaurante din lume. În momentul de față, Chef Popescu oferă consultanță pentru tot ce înseamnă deschidere de restaurante și/sau săli de evenimente, este formator în cadrul școlii de bucătari HORECA School și formator în cadrul școlii de mini chefi Kids Chef Academy.   

Ștefan PopescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ștefan Popescu, primele declarații despre Chefi la cuțite  

„Acest rol vine la pachet cu multă responsabilitate. Responsabilitate față de emoțiile, aspirațiile și pasiunea care se află în spatele fiecărui preparat. Atât în viața de zi cu zi, cât și în cea profesională sunt obiectiv, corect și flexibil, nu urmăresc perfecțiunea, vreau să descopăr potențial și entuziasm, astea sunt așteptările mele în ceea ce îi privește pe concurenți. Ce se întâmplă la masa juriului va fi foarte interesant pentru telespectatori.  

O să fie cu intrigă, tachinări și show. Colegii mei au un traseu profesional de excepție, sunt lideri care conduc echipe mari și cunosc această meserie din toate unghiurile ei, de la spălatul vaselor, până la antreprenoriat. Ca și caractere și background suntem totuși diferiți și asta va da un plus de savoare interacțiunii dintre noi”, a declarat Chef Ștefan Popescu.  

Chef Stefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton