Homepage  / Vedete româneşti

Cine este și cu ce se ocupă Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi. Actrița îl numește bărbatul perfect

Cine este și cu ce se ocupă Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi. Actrița îl numește bărbatul perfect
31

de Cristina Țapu,

Anul 2023 a fost unul dificil pentru Laura Cosoi, însă s-a putut baza pe cel care îi este alături la bine și la greu, afaceristul Cosmin Curticăpean. Laura are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață și susține că acesta este soțul perfect. Iată cu ce se ocupă bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze Laurei Cosoi. Cei doi au devenit părinți pentru a patra oară și sunt acum mai fericiți ca niciodată.

Cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi, afaceristul Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt părinții a patru copii. Cea de-a patra fetiță a cuplului a venit pe lume luni, pe 29 iulie. Rita, Vera și Lara o vor primi cu brațele deschise pe surioara lor. Actrița a oferit marea veste printr-o imagine emoționantă publicată pe Instagram. Ea a fotografiat mâna micuței ei. În descriere, a dezvăluit că numele pe care l-au ales ea și soțul ei pentru fetiță este Aida.  

Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi.

Laura Cosoi a născut pentru a patra oară Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 31

Laura Cosoi, despre soțul ei: „Suntem făcuți să fim împreună”

Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform Laurei Cosoi.

„N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația.

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura Cosoi, atunci când a fost invitată la podcastul moderat de către Mihai Morar.

Cosmin este un om de afaceri de succes

Soțul Laurei Cosoi, în vârstă de 46 de ani, provine din Târgu Mureș, iar părinții săi se numesc Ani și Doru. Om de afaceri de succes, partenerul de viață al talentatei actrițe gestionează cinci firme, dintre care două activează în domeniul comunicațiilor și au extins operațiunile în Germania și Austria, conform informațiilor prezentate de Fanatik.

Cum se simte Laura Cosoi, însărcinată pentru a patra oară  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 31

Cosmin Curticăpean este implicat și în domeniul frumuseții, deținând un salon în Brașov, condus surprinzător de o fostă parteneră. Investiția în acest salon a fost de 30.000 de euro, potrivit sursei citate anterior.

Cu aproximativ șapte ani în urmă, a inaugurat în București o serie de brutării artizanale, în care oferă o varietate de plăcinte și produse de patiserie pregătite în stil tradițional, iar clienții sunt cât se poate de încântați.

Cosmin Curticăpean preferă să o lase pe Laura să ofere declarații

Cosmin Curticăpean preferă să păstreze discreția asupra vieții sale personale și nu acordă interviuri presei, așa cum declara și la începutul relației cu celebra actriță.

Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea. Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea.

În momentul în care doi oameni încep o relaţie şi ajung să formeze un cuplu, există o raţiune pentru asta, e normal să fie vorba şi despre sentimente puternice. Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi„, declara Cosmin, în anul 2012, conform Libertatea.

Laura și Cosmin s-au certat mult în primul an de relație

Acum o vreme, Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre cum s-a îndrăgostit de soțul ei, Cosmin Curticăpean.

Ea a povestit că, în relațiile anterioare, era foarte masculină și că de-abia după ce l-a cunoscut pe Cosmin, a început să se simtă femeie. Ea a mai declarat că se certau mult în primul an de relație și că, la un moment dat, Cosmin i-a spus că în relația lor nu vor fi doi bărbați. 

Eu mă simțeam bărbatul din relație, altădată. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe el. Ne-am certat foarte mult în primul an pentru că eu eram foarte masculină. Eram așa de dinainte și el nu înțelegea ce e cu mine. Adică eu ceream prima nota, eu scoteam banii, eu făceam și el era ceva de geul: „Ce?!”, el fiind obișnuit ca el să fie bărbatul și să facă, și să aducă, și să deschidă portiera. 

După un an de zile, s-a uitat așa la mine și mi-a zis: „Să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.” Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el și de asta cred că sunt și foarte maternă pentru că m-a făcut să mă vadă așa. Adică așa mă vede și așa mă simt, dincolo de așteptările oricărei persoane din jurul meu”,  a povestit Laura Cosoi.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton