Homepage  / Vedete româneşti

Cine este și cu ce se ocupă soțul Iulianei Tudor. Răzvan a cunoscut-o în seara de Înviere pe cea care i-a devenit soție

Cine este și cu ce se ocupă soțul Iulianei Tudor. Răzvan a cunoscut-o în seara de Înviere pe cea care i-a devenit soție
13

de Cristina Țapu,

Iuliana Tudor este cunoscută telespectatorilor prin prisma emisiunilor pe care le prezintă. Ea este căsătorită de peste două decenii și are o viață personală împlinită, despre care vorbește, însă, rar. Iată cine este bărbatul care i-a fost alături la bine și la greu.

Cine este soțul Iulianei Tudor

Iuliana Tudor este căsătorită de 28 de ani cu un bărbat pe nume Răzvan Văcăroiu, alături de care are un fiu care poartă numele de Tudor. Răzvan a preferat să nu se afle în lumina reflectoarelor, așadar nu și-a făcut apariția la evenimentele mondene alături de partenera sa și nici nu a oferit interviuri de-a lungul timpului.

Răzvan deține o companie specializată în consultanță pentru afaceri și management, iar în același timp ocupă funcția de manager general la o firmă ce se ocupă cu realizarea de fațade ventilate pentru clădiri. Iuliana Tudor și Răzvan Văcăroiu s-au întâlnit într-o noapte binecuvântată, de Înviere, iar relația lor a început la scurt timp după acel moment.

sot iulianaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Iuliana nu a fost sigură că relația lot va fi una de durată și a crezut că diferența de vârstă de opt ani dintre ei se va dovedi prea mare. Iată că destinul a ținut să o contrazică, iar de 28 de ani este soția lui Răzvan, bărbatul care reprezintă un adevărat punct de sprijin pentru ea.

„Ne-am cunoscut în biserica, la slujba de Înviere, acasă, în Băicoi. Eram vecini, dar nu ne știam. Atunci ne-am întâlnit și m-a întrebat, banal, cât e ceasul. Așa s-a legat totul. Numai că, după o săptămână, i-am spus că ne despărțim. Mi-era cumva teama. Este o diferență de 8 ani între noi. Mi se părea mult… mi se părea că are intenții mult prea serioase pentru cine eram eu atunci. M-a cautat din nou și a complotat cu mama să vina de ziua mea (împlineam 18 ani) cu o surpriză… multe, foarte multe flori. Atunci am ales să văd ce se mai întamplă și am lăsat lucrurile în voia lor. Nu mi-am mai propus nimic și, în general, când nu-mi mai propun nimic, îmi ies cele mai bune lucruri din viață. Așa s-a întâmplat și cu el”, povestea Iuliana Tudor, conform Revistei Tango.

Relația lor a evoluat cu pași repezi, iar din povestea lor de dragoste a luat naștere fiul lor, Tudor, care a venit pe lume atunci când îndrăgita prezentatoare avea 33 de ani. De când a devenit mamă, viața Iulianei a căpătat un sens mai profund. Prezentatoarea este de părere că nașterea unui copil este cea mai mare probă din viața unui cuplu, căci acesta trebuie să învețe să colaboreze într-o nouă formulă.

„Răzvan are un aer sobru și foarte echilibrat. Asta mi-a dat confortul de a fi eu însămi și cu asta cred că am pus bazele relației noastre. Eram liberi să ne spunem și să facem cum simțim. Este important pentru un drum lung. Cel mai frumos moment a fost venirea pe lume a lui Tudor. L-am așteptat și l-am dorit multă vreme. A fost o împlinire de nepus în cuvinte. Am avut și momente dificile, dar niciodată din cauza profesiei. Aici ne-am respectat teritoriile unul altuia și am stabilit câteva reguli încă de la început. Am păstrat asta și astăzi”, a declarat prezentatoarea, potrivit Revistei Viva!

Iuliana Tudor lucrează de 25 de ani în televiziune

Iuliana Tudor i-a obișnuit pe fani cu cele mai frumoase seri de folclor, duminica, la TVR 1. Și în grila de toamnă, Iuliana Tudor va prezenta mai multe spectacole și gale de folclor care să încânte telespectatorii. 

IIuliana Tudor_TVR 1_2077Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 13

Începând din 22 septembrie, Iuliana Tudor aduce, la TVR 1, cele mai pline de culoare și antrenante spectacole din cadrul ediției cu numărul 49 a Festivalului Internațional „Cântecele Munților”, desfășurată sub egida „Junii Sibiului – 80 de ani”. Din 22 septembrie, timp de 7 săptămâni, ne vom bucura de spectacole pline de culoare, veselie și folclor românesc autentic.     

Iar finalul toamnei va fi dedicat unui eveniment de mare amploare: gala aniversară „Iuliana Tudor – 25 de ani de televiziune”, pe care vedeta TVR o va înregistra în luna noiembrie. „Vedeta populară” și „O dată-n viață” sunt doar două dintre proiectele de succes realizate și prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1, emisiuni care au făcut istorie în media românească în ultimii 25 de ani și pentru care vedeta este iubită și apreciată.

Vom revedea imagini cu parcursul profesional al Iulianei Tudor și întâlnirile cheie din cariera sa la Televiziunea Română, în cei 25 de ani dedicați promovării folclorului românesc și reprezentanților săi, aflați la început de drum ori consacrați. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

          

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton