Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la „Asia Express”. Artistul a cerut-o în căsătorie după doar patru luni de relație

Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la „Asia Express”. Artistul a cerut-o în căsătorie după doar patru luni de relație
15

de Cristina Țapu,

Sorin Brotnei și Nicolai Tand formează o echipă în noua ediție a emisiunii „Asia Express”. Sorin nu mai are nevoie de prezentare, căci el este cunoscut publicului încă din perioada în care susținea concerte alături de trupa Akcent. Sorin este discret din fire, așadar puțini sunt cei care știu că Sorin este căsătorit și are o fiică superbă care îi aduce zâmbetul pe buze zi de zi.

Cum arată soția lui Sorin Brotnei de la „Asia Express”

Sorin Brotnei este căsătorit cu Ramona din anul 2017, iar împreună au o fiică pe nume Ivana, născută în luna decembrie 2018. Sorin a cerut-o în căsătorie pe Ramona la doar patru luni după ce s-au întâlnit și susține că s-a îndrăgostit la prima vedere. Pe de altă parte, Ramona declară că nu s-a îndrăgostit ușor de Sorin, ci treptat, fiind cucerită de faptul că artistul reușete să-și păstreze optimismul indiferent de situație.

sorin 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Sorin și Ramona s-au cunoscut la cabinetul pe care artistul îl manageria, însă Ramona habar nu avea cine era bărbatul care îi făcea curte și-i zâmbea complet cucerit. „Eu nu l-am recunoscut, am crezut că este fotograf. Chiar vorbeam cu o prietenă și-i spuneam că mă caută un fotograf. El consideră că m-a curtat foarte mult, eu consider că m-a curtat foarte puțin. Depinde pe cine întrebi. La clinică ne-am cunoscut. A fost un loc bun în care să ne cunoaștem destul de serios. El mi-a părut destul de serios (…)”, a povestit Ramona, conform Revistei Viva!

Deși nu a fost impresionată inițial de replicile lui Sorin, Ramona a decis să-i acorde o șansă, iar la doar patru luni de la prima întâlnire a devenit soția artistului. Un an mai târziu, în decembrie 2018, a venit pe lume fiica cuplului, Ivana.

„Mi-a plăcut foarte mult la el că are simțul umorului și că este o persoană care, indiferent de cât de nerelaxat ai fi, te relaxează din felul în care vorbește. Zâmbește tot timpul și nu ai cum să nu te simți în largul tău cu un om ca el. A decurs totul foarte bine. El, cu interes, eu, fără, dar a decurs totul minunat”, mărturisește Ramona, potrivit sursei menționate anterior.

Sorin Brotnei participă la „Asia Express” alături de finul său, Sorin Brotnei

Sorin Brotnei participă la emsiunea Asia Express alături de nașul său, cheful Nicolai Tand. „Acum îl cunosc mai bine pe finul meu. Pentru că, până acum, îl cunoscusem doar la ieșirile cu motocicleta, la un grătar, la lucruri faine în familie… Acum ne cunoaștem cu adevărat și la greu. Și acum se vede cum ne potrivim, chiar dacă avem păreri diferite, ceea ce e normal”, a declarat Nicolai Tand despre participarea la Asia Express alături de finul său.

Nicolai Tand și Sorin BrotneiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

„Eu știu că putem face o echipă faină, pentru că Nicolai, în primul rând, nu e deloc conflictual. Iar eu sunt competitiv, dar fără să mă raportez la altă personă. Sunt competitiv cu mine, mă duc până la limita la care pot ajunge… Dar avem și premisele pentru tensiuni: Nicolai e mai repezit, mie îmi sare țandăra un pic mai repede”, a adăugat Sorin.

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express a venit la Antena 1 cu un maraton de cinci ediții consecutive: primul episod a fost difuzat duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, aventura continuând în edițiile pe care telespectatorii le pot urmări luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30.

Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton