Homepage  / Vedete româneşti

Cine este soția lui Mihai Mărgineanu. „Desculță a vrut, desculță s-a măritat”

Cine este soția lui Mihai Mărgineanu. „Desculță a vrut, desculță s-a măritat”
9

de Roxana Mirea,

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta interpretează rolul lui Ardiles în serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV. Când vine vorba de viața personală, actorul este destul de discret, mai ales că soția lui preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Mihai Mărgineanu a oferit câteva detalii despre nunta dintre el și Andreea.

Cine este soția lui Mihai Mărgineanu

Mihai Mărgineanu este discret atunci când vine vorba de viața personală, dar, la un koment dat, a oferit câteva detalii desptre cum a plănuit nunta cu Andreea, aleasa inimii sale. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, pe o plajă din Vama Veche. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii, Tudor și Alexandra.

Actorul din „Las Fierbinți” a pregătit nunta cu soția lui până în cel mai mic detaliu. El i-a spus Andreea că vor merge într-o vacanță, iar acolo ea a avut parte de o surpriză nemaipomenită. Ceremonia de nuntă a avut loc pe plajă, iar rochia de mireasă a fost făcută de către colegele Andreei.

HARD ROCK CAFE – CONCERT – MIHAI MARGINEANUIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță.

Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu, potrivit Spynews.

Sursa foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton