Homepage  / Vedete româneşti

Cine este soția lui Alexandru Sautner, noul jurat de la „Chefi la cuțite”. Flavia împărtășește pasiunea pentru arta culinară

Cine este soția lui Alexandru Sautner, noul jurat de la „Chefi la cuțite”. Flavia împărtășește pasiunea pentru arta culinară
10

de Redactia Tvmania

Alexandru Sautner este unul dintre noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Dacă telespectatorii au avut deja ocazia să afle amănunte despre bucătar, sunt cunoscute încă puține detalii despre familia acestuia. Iată cine este soția lui Alexandru!

Cine este soția lui Alexandru Sautner

Alexandru Sautner obișnuiește să distribuie imagini cu familia sa pe paginile rețelelor de socializare. Soția sa se numește Flavia Maxim și este pasionată la rândul său de domeniul gastronomic.

Alături de soțul ei, ea deține un restaurant cu specific italian, unde sunt servite preparate variate pe placul tuturor, chiar și al celor mai pretențioși dintre clienți.

„Proiectul Oliveto a pornit din pasiunea lui Alexandru Sautner pentru bucătărie și dorința sa de a implementa experiența dobândită în domeniu, dar și de a forma o echipă care să ducă mai departe conceptul, rețetarul și ideile pe care le dezvoltă”, declara Flavia.

saunter-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Atunci când Antena 1 a anunțat că Alexandru Sautner va face parte din echipa emisiunii Chefi la cuțite, fosta soție a bucătarului s-a numărat printre cei care l-au felicitat public pentru ocuparea unui loc în juriul celebrului show gastronomic.

„Noul Proiect nu este altceva decât confirmarea muncii tale. Mulțumim universului pentru TOT! Experiența acumulată în 35 de ani, timp în care ai avut parte de bune și rele, de urcușuri și coborâșuri, ai creat oameni, echipe…ai dat șanse să crească împreună cu tine un număr mare de angajați, însă… azi TU ești cel apreciat! Cu mare dragoste și Respect. Ai tăi, FAMILIA”, a fost mesajul pe care Anna i l-a transmis fostului soț.

Alexandru Sautner a gătit pentru celebrul Michael Schumacher

Cu o puternică viziune antreprenorială și implicat în mai multe afaceri în domeniul horeca, Alexandru Sautner a debutat în industrie acum 33 de ani. Parcursul său remarcabil l-a dus, în doar șapte ani, de la spălatul vaselor în prima bucătărie în care a lucrat, la deschiderea propriului său restaurant de succes, frecventat de personalități.

Fiind convins de direcția pe care dorea să o urmeze în cariera culinară și având încredere în abilitățile sale, Alexandru Sautner a avut curajul să își asume riscuri, punându-și în valoare inovația gastronomică. Tot în Germania a avut ocazia de a găti pentru fostul pilot de Formula 1, renumitul Michael Schumacher.

Chef Alexandru Sautner, proaspătul membru în echipa de jurați a emisiunii „Chefi la cuțite”, se remarcă prin experiența sa bogată în domeniul gastronomic. Împreună cu Richard Abou Zaki, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, formează noul juriu pentru sezonul 13 al show-ului.

Sursă foto: Instagram Alexandru Sautner – Flavia Maxim

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton