Homepage  / Vedete româneşti

Cine este soția lui Adrian Nartea de la „Asia Express”. Au fost la un pas de divorț în timpul filmărilor pentru „Vlad”

Cine este soția lui Adrian Nartea de la „Asia Express". Au fost la un pas de divorț în timpul filmărilor pentru „Vlad”
21

de Cristina Țapu,

Adrian Nartea se numără printre concurenții acestui sezon al emisiunii Asia Express. Actorul a devenit cunoscut publicului larg odată cu rolul său din serialul „Vlad”. Puțini sunt însă cei care știu cine este femeia care-i este alături actorului la bine și la greu.

Cine este Alina, soția lui Adrian Nartea de la „Asia Express”

Este căsătorit cu Alina Nartea Ferinceac, iar împreună au două fiice, Mara și Petra. Cuplul are o relație de peste 10 ani, fiind considerat unul dintre cele mai admirate din showbiz-ul românesc. Deși partenera sa preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, atunci când apare alături de soțul ei, reușește mereu să capteze atenția. Actorul a dezvăluit că la un moment dat au fost foarte aproape să pună punct relației lor, însă în cele din urmă au ajuns la o înțelegere.

adrian nartea 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Adrian a povestit că relația dintre el și Alina ajunsese într-un punct critic în perioada în care aveau loc filmările pentru serialul „Vlad”. Cei doi au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu pentru a putea procesa mai bine schimbările care avea loc în relația lor.

Eu și Alina suntem împreună din anul 2010 și ne-am căsătorit în anul 2014. După 13 ani de relație este călită, mai ales după toată nebuniile prin care am trecut și chiar din perioada serialului «Vlad». Acea perioadă a fost foarte grea pentru noi, ca și cuplu, pentru că eu plecam dimineața la ora 5, ma întorceam seara la 7, 8. Ea era mereu cu Mara, trebuia să o gestioneze pe ea. Intrasem într-o criză foarte mare de cuplu. Petra, fiica noastră, a venit într-un moment în care noi eram destul de în criză, tulburi. Ulterior, a venit pandemia, care ne-a forțat să stăm în casă, am făcut terapie de cuplu, am încercat să dregem lucrurile și din încercarea asta a apărut Petra.

Atunci, cumva, lucrurile s-au domolit, și valul «Vlad» se încheiase și mi-am dat seama că oricâtă glorie aș avea în «Vlad» sau pe scenă, acasă este altceva. Când ajungi acasă și una este răcită, cealaltă este cu pampersul plin și vin grămadă pe tine, una râde, alta plânge, Alina e supărată în colț, așteptând să vin acasă să preiau din sarcini, este mai important decât cele 3 mii de persoane care te aplaudă pe scenă”, povestea Adrian Nartea, în cadrul podcastului moderat de către Teo Trandafir.

Cu ce s-a ocupat Adrian Nartea înainte să dea lovitura în televiziune

Adrian Nartea a venit pe lume la Brașov pe 6 august 1981. Încă din perioada liceului, el s-a implicat în două discipline sportive: volei și snowboard. Pasiunea pentru sport a crescut rapid, determinându-l pe Adrian să considere o carieră în această direcție. Astfel, și-a îndreptat pașii către Facultatea de Educație Fizică și Sport, unde a crezut că își poate transforma pasiunea într-o profesie. Interesant este faptul că, pe lângă aspirațiile sportive, Adrian Nartea a flirtat și cu ideea de a lucra pentru SRI.

De ce Adrian Nartea nu a plecat la Asia Express 2024 cu soția lui  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 21

În ciuda orientării sale către sport și domeniul securității, Adrian a explorat și latura artistică, experimentând și în modelling. Cu un fizic de invidiat, potrivit pentru lumina reflectoarelor, el și-a început cariera în Brașov și a continuat să se dezvolte în București.

Odată ajuns în București, carisma l-a ajutat să participe la prezentări de modă sub umbrela unor nume consacrate precum Catincă Roman, Dana Săvuică și Cătălin Botezatu.

În urmă cu câțiva ani, Adrian Nartea a trecut prin momente cumplite, după ce medicii au descoperit că are o tumoră pe creier. Actorul a suferit intervenții chirurgicale și s-a temut pentru sănătatea și viața sa. Din fericire, astăzi totul este bine, iar acest eveniment rămâne doar o amintire neplăcută pentru el.

Sursă foto: Instagram Adrian Nartea – Alina

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton