Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023, sezonul 2. Are în palmares nenumărate medalii. Ce a dezvăluit despre părinții ei

Cine este Sonia Simionov de la America Express 2023, sezonul 2. Are în palmares nenumărate medalii. Ce a dezvăluit despre părinții ei
6

de Redactia Tvmania

Sonia Simionov se numără printre participanții la emisiunea America Express, sezonul 2 și face echipă cu îndrăgita prezentatoare TV Iuliana Pepene. Numele Soniei nu a fost atât de cunoscut telespectatorilor până la participarea acesteia în emsiune, așadar iată detalii despre cariera și viața personală a concurentei!

Cine este Sonia Simionov de la America Express, sezonul 2

Sonia Simionov a venit pe lume acum 36 de ani în Medgidia. Înainte de a începe o carieră în domeniul jurnalismului, ea și-a dedicat timpul și energia sportului. Sonia Simionov a fost campioană națională la înot, la juniori, în 1997, și medaliată, în 1998 și 1999, cu aur și argint la competiții internaționale.

Echipele care au câștigat imunitatea și jocul pentru amuletă, la America Express 2023, sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În plus, ea a cochetat și cu baschetul, fiind căpitanul echipei de baschet a liceului și reușind să câștige două cupe județene. Pentru o scurtă perioadă de timp a practicat și tenisul de câmp, informează Libertatea.

Sonia a reușit să devină campioană națională la biliard și are o pasiune pentru lucrurile precise și logice, după cum ea însăși a declarat.

Cât despre studiile Soniei, ea a absolvit Facultatea de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrație București, iar apoi a finalizat un master în domeniul Comunicării.

Pasiunea pentru jurnalism și-a cultivat-o în cadrul Școlii de Televiziune Tudor Vornicu. În prezent, Sonia este angajată a Antenei 1, unde este reporter, dar și prezentator TV.

Din punct de vedere personal, ea formează un cuplu, de aproximativ cinci ani, cu un om de afaceri din domeniul medical, care este cu patru ani mai mic decât ea. Sonia preferă discreția, așadar rare sunt ocaziile în care vorbește despre acesta.

Tatăl Soniei a făcut sacrificii enorme în timpul copilăriei

Sonia a făcut o serie de dezvăluiri despre tatăl său în cadrul emisiunii America Express. Ea a povestit despre eforturile pe care le-a făcut tatăl său pentru a învăța și a-și depăși condiția.

În copilărie, el a fost nevoit să muncească cot la cot cu adulții pentru a avea suficienți bani pentru a merge la școală. A ajuns să lucreze la centrala de la Cernavodă și să fie expert în fizică nucleară, iar mama sa a devenit expert chimist.

„Tatăl meu este din Delta Dunării, eu am copilărit acolo. Mi-am adus aminte de poveștile bunicii despre tata. El fiind al șaptelea copil din familie, nimeni un a avut prea multă școală, dar el a vrut să facă școală. Tata pentru a face școală trebuia să se trezească la trei dimineața, să prindă pește, după să se ducă la cherhana, să-l vândă ca să poată facă rost de bani să meargă la școală. Părinții mei vin de la coada vacii și de la coada peștelui, tata a devenit expert în fizică nucleară și mama expert chimist. Cam ce ar trebui să fac eu ca să-l fac pe tata mândru?”, a povestit Sonia.

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto: Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton