Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă sora impresarei Anamaria Prodan. Anca locuiește de peste două decenii în S.U.A și a devenit milionară

Cu ce se ocupă sora impresarei Anamaria Prodan. Anca locuiește de peste două decenii în S.U.A și a devenit milionară
9

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de o prezentare. Esta o impresară cunoscută și a reușit să-și croiască propriul drum în domeniul în care activează. Puțini sunt cei care știu, însă, că Anamaria Prodan are o soră care locuiește de mai bine de două decenii în Statele Unite ale Americii.

Cu ce se ocupă sora impresarei Anamaria Prodan

Anca Savelio a atins vârful în cariera sa și a devenit milionară. Sora impresarei Anamaria Prodan activează ca agent imobiliar în Statele Unite. Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a discutat despre averea moștenită de la mama lor, regretata Ionela Prodan.

Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, a devenit de-a lungul anilor una dintre cele mai emblematice artiste de muzică populară, impresionând publicul cu interpretări solo și duete alături de marele Ion Dolănescu.

Anamaria Prodan alături de sora sa

Primul ei moment de succes a survenit în 1970, când a câștigat Marele Premiu la cea de-a doua ediție a festivalului ”Maria Tănase” din Craiova.

Printre albumele remarcate ale artistei se numără „Astă Seară-i Seară Mare”, „Păpușile Harnice În Grădină”, „O Viață De Cântec” și „Asta-I Viața, N-Ai Ce-I Face”. Artista a decedat în anul 2008 după ce s-a confruntat cu o boală cruntă.

„Noi n-am avut niciodată chestia asta, să luăm banii mamei. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți imobiliari din America.

Sora mea este milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, neputând să stea în România, mi-a spus: Pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici, pentru că tot ce a fost ați gestionat tu și mama, eu nu am contribuit. Fă ce vrei!”, a povestit Anamaria Prodan, conform Avantaje.

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu sora sa care locuiește de peste două decenii în Statele Unite ale Americii

În cadrul aceluiași interivu, Anamaria Prodan a dezvăluit că ea și sora sa au o relație excelentă, deși se află la mii de kilometri una de cealaltă. Între ele nu au existat discuții contradictorii sau certuri legate de avere, așa cum se întâmplă adesea în cadrul familiilor.

„Evident că nu s-a pus vreodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi sau ea să nu-mi dea mie sau să ne certăm, pentru că asta este o chestie care vine din educație, fiind pe picioarele noastre, nu am avut nevoie și nu înțeleg certurile pe averi.

Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul afacerilor foarte dezvoltat, toată lumea m-a rugat să gestionez absolut tot, eu să investesc, iar sora mea a rămas cu foarte multe case în America, eu cu foarte multe în România. Nici măcar nu am avut o discuție referitoare la avere”, a subliniat Anamaria Prodan, conform sursei menționate anterior.

Anamaria Prodan iubește din nou după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan trăiește în prezent o poveste de dragoste cu Roland Gavril, boxer renumit care locuiește de mai bine de un deceniu în Statele Unite ale Americii și care a ajuns să colaboreze chiar și cu celebrul pugilist Floyd Mayweather.

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Roland Gavril și Anamaria Prodan au o relație la distanță, însă kilometri nu reprezintă un impediment în calea iubirii lor, așa cum a declarat însăți Anamaria.

„Noi nu avem o relație la distanță, că eu până în Vegas fac o zi. Până la urmă, 12 ore să ajung… Mă duc, plec, el vine, pleacă, după meci o să aibă și el liber, o să stea și el aici. Noi nu avem problema asta, nu mai avem 15 ani să ne gândim că eu sunt aici, el acolo și cine știe ce face fiecare. Nu e ceva ce să zici că nu o să se poată, că fiecare are o altă viață. E normal, suntem doi oameni care au două cariere mari și atunci este firesc cumva să facem să fie bine. Toate cuplurile power, mari, sunt formate dintr-un bărbat de succes și o femeie de succes”, a declarat Anamaria Prodan, conform Wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton