Homepage  / Vedete româneşti

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav. Selina și fostul prezentatori formează o echipă și acasă și în afaceri

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Victor Slav. Selina și fostul prezentatori formează o echipă și acasă și în afaceri
13

de Cristina Țapu,

Nu mai este un secret că Victor Slav și Elena Lupu, cunoscută sub numele de Selina, sunt împreună de aproape trei ani. Deși au trecut prin despărțiri și împăcări, acum își vor testa relația participând în competiția Asia Express. Iată cine este și cu ce se ocupă cea care l-a cucerit iremediabil pe fostul prezentator al rubricii Meteo.

Cine este Elena Lupu, iubita lui Victor Slav

De când este într-o relație cu Elena Lupu, Victor Slav a dorit mereu să păstreze discreția, evitând atenția curioșilor și criticilor. Totuși, această abordare s-a schimbat odată cu decizia lor de a participa la Asia Express 2024.

Frumoasa brunetă și Victor Slav s-au întâlnit într-un local de lux, unde ea lucra ca hostess. A renunțat la acel job și acum este partenera lui într-un magazin online de parfumuri și produse de igienă pentru femei și bărbați, cei doi fiind imaginea brandului respectiv.

Într-un interviu recent, iubita lui Victor Slav a dezvăluit că este adesea întrebată cum reușește să se mențină în formă, mai ales că se apropie de 40 de ani. Cu toate acestea, are aceeași greutate ca în liceu și dimensiuni de fotomodel: 99-59-89.

selina 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Selina recunoaște că genele bune, faptul că a practicat sport la o vârstă frageda sunt factorii care au contribuit decisiv la forma fizică pe care o are astăzi. Recunoaște că în adolescență obișnuia să mănânce mâncare nesănătoasă, chiar și cartofi prăjiți zilnic. De când l-a cunoscut pe Victor, Selina a devenit împătimită a sportului și merge la sală chiar și de patru ori pe săptămână.

Selina și Victor Slav sunt nerăbdători să trăiască experiența Asia Express sezonul 7.

Asia Express continuă!!! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluam frumos (fizic şi psihic) Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”, a fost mesajul celor doi.

Cine sunt concurenții noului sezon Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea SamsonMihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, AndreeaVictor Slav și iubita lui SelinaAdi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin VîjeuAndrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia au ajuns din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care l-au parcurs a avut  peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când s-a întins pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton